Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Boží, krásně napsaný a skvělý smysl pro humor... Mimochodem, vnímáte, jak ti dotyční, co píší o tom (zjednoduším to...) o tom samém co Moskva, nebo ti, kdo se bojí, že uprchlíci mají od naší vlády nějaké extra super špeky - výhody, jak tihle pisatelé smysl pro humor nemají...?

1 0
možnosti

Přiznám se, paní Hervertová, že jsem načas po 24.2. také humor nakrátko ztratil. Potom jsem si uvědomil, že právě ti, co každý úsměv považují za výsměch jejich osobě, by si právě tohle přáli. Aby nás opanoval strach a beznaděj, protože to je nejlepší nástroj na ovládání lidí. A toho bohdá nebude, aby Čech z boje o dobrou náladu utíkal.

Až přijdou našich duší lovci

a zakážou nám úsměv na rtech

nebudu nikdy smutnou ovcí

i když mi budou číst mé parte

2 0
možnosti
Foto

Týt z našich mozolů uprchlíci nemusí. To už zařídila naše vláda. Včera schválila 5mld. na integraci školou povinných uprchlíků do základního vzdělání.

0 0
možnosti

Základní problém je v budování pocitu, že to všechno naše vláda (i vlády okolo), mohly rozhodnout nějak jinak, že to rozhodly špatně, že jsme si sem válečné uprchlíky “nezodpovědně” pozvali. Vyčítám současné i předchozí vládě leccos, ale v případě uprchlické vlny z Ukrajiny jsme všichni jen ve vleku událostí, které jsme nemohli ovlivnit a které se na nás navalily a ještě navalí. A my je musíme řešit. A vedeme si, myslím, zatím docela dobře, jak v občanské charitě a podané ruce uprchlíkům, tak i v opatřeních a krocích vlády při zvládání tak obrovského množství utečenců. “Alternativou” by byl jen postavený plot na hranici se Slovenskem, vodní děla a slzný plyn, možná i gumové projektily nebo i ostré.

A peníze na integraci dětí jsou jen zlomkem toho, co nás to bude stát. To není daň za naši svobodu, bezpečnost či dokonce neposlušnost kapitulovat před mocným Ruskem, to je daň za naši humanitu. A věřte, že svět bez srdce není místem, kde bych chtěl žít.

3 0
možnosti

A tu hysterii léčíte, pane Prouzo? Kdy vkládáte do úst svým domnělým nepřátelům slova co neřekli abyste je potom mohl jakože ironicky zveličit?

Je Vám líto, že těch co nesouhlasí s pomocí Ukrajincům je asi tak 5%? Takže si musíte svým ostrovtipem jich vyfabulovat více? Protože si připadáte jako větší hrdina?

Voni se ti xenofóbi shánějí těžko, tak si je prostě musíte vymyslet...

Vám dávám Rv...

A UKRAJINĚ [UA] R^

1 1
možnosti

Pane Nevrlo, vy jste ten článek nečetl, že?

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Kdybyste nějaké poukázky na slivovici měl, tak pošlete, sám mám málo.:-)

3 0
možnosti

J57i70ř22í 84M54a86z32á54č

30. 3. 2022 14:46

Nejdřív jsem se lekl,nemám rád nalejvání, četl jsem dál a už to bylo lepší a nakonec super! Díky.

0 0
možnosti

Jo, dramatický vývoj blogu, to je moje parketa:-)

1 0
možnosti

Mezi všemi těmi blogy "starejsevosebistů" je toto jako balzám. A zkušenost mám osobní podobnou, ti lidé jsou fakt vděční skoro za všechno.

0 0
možnosti

Velmi dobře a s hezky humorným nadhledem napsáno. R^R^[UA]

6 0
možnosti

Nejdřív jste mě rozesmál a pak mi vyhrkly slzy..děkuji moc krásné čtení a hlavně moc krásné činy!!R^

3 0
možnosti

Rozesmát někoho v dnešní době je čím dál těžší, zbyl už vlastně jen černý humor.

2 0
možnosti

Ostatně myslím, že Německo musí být zničeno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik