Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ne, sociální sítě nebrat! I tak je net svlékací, a šmíráků přemnoženo.

Článek je dlouuuuhý, ale velmi užitečný. A pravdivý.

Diky,Josefe!

0 0
možnosti
KT

kéž by. dala bych karem povíce darem, leč nelze.

0 0
možnosti
JR

J95a86n 71R67á21ž

9. 3. 2021 17:47

Je málo vět, které přesně varují před nebezpečím sociálních sítí, jako tato vyslovená v článku

" sociální sítě jsou nebezpečnější než výroba léků, alkoholu a cigaret dohromady"

0 0
možnosti
Foto

Tak tak. I pan Nobel vynalezl dynamit, aby ulehčil práci v dolech, a jak se to zvrtlo.

Ovšem za to nemůže ani ten dynamit, ani ty sociální sítě, ale pitomí lidé, kteří by měli nanejvýše dostat do ruky žentour.

A tak tu zafunguje pan Darwin. :-)

3 0
možnosti
JP

Oni ten žentour do ruky dostali, Pavle, jen si nevšimli, že jsou do něj zapřaženi jak ten oslík, aby poháněli stroje na peníze jiných. Zahýkat si na sociálních sítích je přeci tak zábavné...

3 0
možnosti
Foto

Musíme si přiznat - byli jsme jako rybky lapeni do sítě - "do sítí" - všichni - a není z nich úniku. Nejen my naivní a důvěřiví, ale i ti fundovaní, znalí a informovaní... A majitelé sítí (velko-rybáři), se přou ( perou) o větší úlovek. No jo, vzpomínám, jak nás kdysi Vladimír Neff do těch pavučinových internetových sítí lákal - a vychvaloval jejich výhody. Ovšem na ty nevýhody a úskalí včetně ztráty svobody nás jaksi upozornit zapomněl. To mi (nám ) patří. Měli jsme víc přemýšlet. Díky za perfektní článek. R^ KARMA.

1 0
možnosti

Vladimír Neff? Před rokem 1983?

1 0
možnosti
AN

A36l43e86š 96N92o28v30á36k

9. 3. 2021 10:14

kladu si v poslední době otázku, jestli nejsme v nějakém bodu obratu, kdy přestává fungovat "tradiční" demokracie a začíná něco dalšího... dík za tenhle článek, trochu z něj běhá mráz po zádech...

4 0
možnosti
JP

Jaké mocenské nástroje a komu svěříme, takovými jsme ovládáni.

1 0
možnosti
PP

Tedy to je velmi dobrý článek. Přečetl jsem si ho od A do Z a musím říct, že se Vám povedlo pěkně v kostce (i když dost veliké ;-)) shrnout dané téma. A já, přestože jsem ajťák (a nebo možná právě proto) s Vámi bezezbytku souhlasím. Svým dětem (i manželce) jsem vždy říkal, že na net o sobě můžou dávat jen ty informace, které se nebojí napsat na vrata z ulice a že email je v podstatě pohlednice, kterou si může přečíst při troše snahy kdekdo. O dalších způsobech komunikace (chaty, sms...) platí, že to je už vysloveně psaní po zdech, akorát že podepsaný a s adresou pisatele. Karmu jsem dal a rád.

7 0
možnosti
Foto

Robotickým hlasem uživatel Vilém děkuje, článek lajkuje a karmu uděluje

1 0
možnosti
JP

A robot Josef také děkuje, do své sociální bubliny robota Viléma zařazuje, lajkuje, karmuje, statusem oblažuje, na zeď nalepuje a do přátel vkládá.

0 0
možnosti
ND

Tak to nebyl článek pro mě, i když to samozřejmě není směrodatný, je zajímavý a je to zajímavé téma, a tak jsem dala karmu, určitě si někdo pochutnal a dočetl až do dalekého konce

1 0
možnosti
JP

Za délku blogu se omlouvám, tohle téma trochu komplexněji formou pocitového cákance rozebrat bohužel nejde. A to jsem ještě mnohé další -a také velmi zajímavé- konotace musel stejně osekat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik