Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Josefe - skvělé jako vše co od vás čtu a ta třešnička na dortu v podobě písně - vy jste komplexní člověk. Až se bude podepisovat petice "Prouza na hrad" (jakýkoliv), máte můj hlas jistý. Děkuji za zpříjemnění víkendu.

0 0
možnosti
JP

Děkuji, paní Jano-že bych dal hrad Karlštejn? Tam prý není fraucimor:-)

0 0
možnosti
Foto

Tedy, Josefe. Ty jsi ještě ke všemu zpěvák a textař:-)R^ Písnička je pěkná a má hlavu a patu, což v dnešní době není tak úplně běžné.

A my co se sexem začínali až v devadesátkách, rádi posloucháme, jak se to dělalo dříve. Love is not war.:-)

1 0
možnosti
JP

Dík za pochvalu, Šárko. Je pravda, že naše generace žádnou válku nespustila, konečně jako Češi jsme ani neměli nárok snad po staletí být nějakými hybateli dějin. Lásky jsme ale měli hodně - a nebylo to vůbec špatné. Dobře a s úsměvem se na to vzpomíná:-)

1 0
možnosti
LI

Tak to je - vlastně, bylo - na 100 %. Popsáno přímo perfektně. -:)

1 0
možnosti
PK

Tak předně zdravím autora, chyběl mi dobrý blog. Poté musím přiznat , že jsem asi o moc v dětství přišel,bo přezkum "sestouplých varlat" jsem nezažil, to až mnohem později při odvodu jsem reagoval na podobný požadavek odvodové komise, abych si shrnul předkožku, a ocenil jsem jejich pozitivní závěr, přesto, že jsem stál od nich dva metry, pašáci. Jinak jako vždy karma jako václavák;-D;-DR^

1 0
možnosti
JP

I já vás zdravím, Petře. Můj otec mi kdysi vyprávěl, jak probíhal odvod před válkou. Lékař popadl brance rukou za jeho výbavu a ten musel silně zakašlat. Asi se tím zkoumalo to samé:-) Jó, ani ty odvody už nejsou, co bejvaly;-D

0 0
možnosti

Josefe, popsal jsi to skvěle.

Tu změnu vidím stejně, a tady asi neplatí, že je to subjektivní pohled.

Ta dřívější doba byla bezva. Jiné vztahy, a daleko menší riziko něco lapnout.

1 0
možnosti
JP

Asi budeme, Marie, zase podezříváni ze staromilecké nostalgie, ale já si taky myslím, že ta doba našeho mládí byla zrovna v téhle oblasti přinejmenším jednodušší, a i když jen trochu, “hipísácky” daleko spontánnější. Na rozdíl od nesvobody politické, v nabídce vzdělání a třeba cestování, kde jsou na tom mladí naopak nesrovnatelně líp. Tím dnešní mladé nepomlouvám, spíš bych jim přál něco podobného jako bylo dopřáno nám.

0 0
možnosti
JK

Předtím se nově umíralo na AIDS, teď se nově umírá na COVID.

0 0
možnosti
JP

Dřív se umíralo na syfilis, pak na AIDS, teď na COVID, měl jsem vlastně z pekla štěstí, že jsem se generačně vetknul do časů, kdy v posteli se člověk nemusel strachovat o život. Kdo ví, kdy se takové časy vrátí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3404x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik