Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Cs, cs, cs. Neuvěřitelné. Asi se příroda musí bránit proti vší té antikoncepci a politice jednoho dítěte a programové bezdětnosti.

0 0
možnosti

No jo no, konzerva se rozepsala ;-D

Teď vážně. Couchsurfing je vynikající věc. Člověk cestuje velice levně, pozná nové lidi, zajde se do hospody, pokecá a i člověk může být pozván na nějakou akci či výlet s místními. Většinou to používají mladí lidé, takže sex je také na stole. Samozřejmě a je to dobře. Sex je náš, dělá dobře mě i tobě. Bohužel, na každou věc se nalepí úchylové a šmejdi, pro které je sex tou první prioritou. Proto je hodnocení nutnost. A proto je potřeba mít nějaké peníze na hostel a pokud se někdo ukáže jako slizoun, prostě zmizet do hostelu.

Já osobně u cestování používám raději AirBnB, kde mám soukromý pokoj a vybírám si více podle hostitele než pokoje. Už jsem s nimi vypil pár láhví a byl pozván na pár zajímavých věcí. Jen k tomu sexu nedošlo. Asi bych měl něco změnit ;-D

1 0
možnosti
JP

Proti airbnb nemám nic, ubytování v soukromí skutečně může mít i bonus v podobě poznání nové země přes místní lidi. I tak však preferuju ubytování u přátel, kterých mám naštěstí i po světě pár. V čem jsem skutečná konzerva, je vlastně jen ta společná postel. To mě asi nepřesvědčíte. Možná i proto, že mám patnáctiletou dceru, která už se na prošmejdění světa moc těší.

A kvůli tomu, že jste na couchsurfingu zatím neměl zkušenost se sexem, nebuďte smutný. Autorka citovaného článku zmiňuje, že obtěžování a znásilnění zažili i muži. Tak snad to někdy klapne.;-D A couchsurfing nedávno zpoplatnili, tak zas úplně zadarmo už to není. Ostatně, k věcem, co jsou nabízeny zadarmo, jsem měl vždycky velkou nedůvěru.

4 0
možnosti
Foto

Budu na to myslet, až budu chtít někdy přespat v Praze. Pro jistotu si vezmu flanelku až ke kotníkům.;-D

1 0
možnosti
JP

Já věděl, že se někdo chytí:-) Ale teď vážně, přátelé jsou u mě vždy vítáni, Šárko. Bez jakýchkoli postranních úmyslů. Zato s bohatým pohoštěním. Gentlemani ještě nevymřeli (i když nás ubývá):-)

1 0
možnosti
PL

P18e89t63r 57L24o93r32e16n57c

30. 1. 2021 10:07

S tou záložní průsvitnou košilkou uděláte dobře. ;-) R^

1 0
možnosti
JP

Pokud couchsurfařka zamíří do nezištně poskytnuté postele v průsvitné košilce a v krajkovém erotickém prádélku a ne v taťkově flanelovém pyžamu, také to leccos napoví:-)

0 0
možnosti

No, konečně, Josefe! Dal sis na čas. Ale omlouvá Tě, že jsi zaneprázdněn přípravou nové životní etapy. Tak jen, aby ten koronáč nebyl procházkou růžovým sadem proti tomu, co můžeš lapnout jiného:-)

2 0
možnosti
JP

Seriózní výzkum na poli nových progresivistických vztahů si žádá oběti, položené na oltář vědy, Marie. Určitě máš na mysli hojné nabídky sňatku ve stylu Svatba na první pohled (poleh). Jsem připraven, zakoupil jsem první sadu snubních prstýnků z kočičího zlata s bižu kamínky od diamantu nerozeznatelné z obchodu Vše za sto. A měkké nákolenky proti otlačení kolen při poklekávání před vyvolenou. Pečlivá příprava je mou silnou stránkou, jak víš.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik