Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ona totiž vysoká inteligence není vůbec zárukou – téměř ničeho.

Zdroj: https://josefprouza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=800242

..........................

Vysoká inteligence není sice zárukou, že člověk nemůže být po jiné stránce totální hysterik, extravagant, sobec, omezenec nebo nevzdělanec, ale snad by nebylo těžké najít člověka s přijatelnými osobními vlastnostmi, s bezproblémovou minulostí a s dostatečně vysokým IQ.

Podle mého názoru pan Pavel zdaleka nesplňuje všechny tyhle předpoklady.

0 0
možnosti
Foto

Skvělý příběh, díky, přidám si vás do oblíbených :-)

2 0
možnosti
Foto

Mě komouši nenechali amni udělat maturitu. Až při zaměstnání jsem studoval (od 1989) lidovou konzervatoř a i to bylo bez maturity.

Přestio jsem Petru Pavlovi dal ve druhém kole hlas.

0 1
možnosti

Když ověřovat, tak poprosím "...Antone Pavloviči..."...

0 0
možnosti
Foto

Ideálně by měli politici zveřejňovat nejen IQ, ale i výsledek psychotestů.

Pro kdejakého manažera a ředitele (ve státní správě) je to povinné. Ale ti, kdo řídí stát, to zřejmě nepotřebují. :-) Národ by aspoň pochopil, proč gen.Pavel je proti některým úplný génius. :-)

2 0
možnosti
Foto

Josefe, omezím se jen na oceňovací smajlík:-). Nejsem ani švadlena a ani prezident a nejsem si jistý, jestli přeskočím alespoň základní výšku.

0 0
možnosti

O tvé IQ, Viléme, opravdu obavy nemám. :-)

1 0
možnosti
Foto

Žádný relevantní test jsem neaasovoval, ale byl bych spokojený se stovkou, jednak se to dobře pamatuje, je to úderný a kdyby se někdo ptal, řeknu mám to za kilo...no určitě lepší než 99:-)

1 0
možnosti

R^:-) Být schován v davu průměrných je v Česku velice potřebná věc. Máme tu totiž, Jaromíre, velice dlouhou tradici, že vyčnívajícím je brzy uražena palice. Konečně, jedna z nejrozšířenějších nadávek je: Ty inteligente!

6 0
možnosti
Foto

Hodnota 107 není zas tak hrozná. Za použití logické úvahy je to stejná hodnota IQ, kterou dají hravě dohromady tři členové hnutí ANO nebo čtyři členové SPD. Nebo taky dvanáct posluchačů ortelu.

2 2
možnosti
Foto

A celý Uliční výbor dohromady.

1 0
možnosti

Na Vyškov naprosto dostačující :-).

5 0
možnosti

Zeman měl určitě IQ vyšší než 107 a k čemu to této zemi bylo dobré?

3 1
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik