Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když tak nad tím ,Josefe, uvažuji, tak pokud jde o intimní místa nejkrásnějších žen světa, tak ty znám, byť zprostředkovaně, jak své staré boty...na rozdíl od těch jen obyčejných. které potkávám v supermarketech při slevových akcích.

1 0
možnosti
JP

Zaplaťpámbů za ty nezištné zprostředkovatele intimních míst, Viléme. A ty slevové akce jsou na ty “obyčejné” nebo jen na zboží?

0 0
možnosti
Foto

K údajům z profilu autora pouze dodám, že "opakovaným kapáním kapek vody na hlavu," byli přiváděni k poslušnosti a k totálnímu zblbnutí trestanci v kasematech na brněnském hradu Špilberk (lidově zvaného Špilas). Přesně tam vyhópl Přéma a pravil: "Tady hodíme sicnu - a dal fachčit škopek" (=vařit pivo)...! A k tématu blogu je možné dodat, že starým kmetům se hezký holky nejenže rády smějí, ale i znatelně a potutelně uculují...!

0 0
možnosti
JP

Žádné potutelně, řehtaj se nám naplno! A Špilas nebyl inspirací pro mé oblíbené heslo, je to jen latinská moudrost o vytrvalosti. A už tam ty lidi kapáním vody nemučte, koukněte na některé brněnské politiky, vypadají, že touhle torturou prošli. Je to nelidské a nedůstojné 21. století.

0 0
možnosti
Foto

Dobře, dobře, ale nezapomeň, že žena neví co chce a nepovolí, dokud toho nedosáhne

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý blog,Josefe.

A to já se někdy podělím.😀

0 0
možnosti
Foto

Bravo! Jen si musím postěžovat, že jsi mě malinko předběhl. Měla jsem podobné téma v hlavě, jen jaksi opačně. I já se cítím diskriminována, jsouc hetero ženou vyššího věku. I já chci, aby se krásní muži dělili o svou mužnost spravedlivě a neodstrkovali nás ženy za zenitem stranou! Já rozhodně nestojím o staříka v mém věku!

5 0
možnosti
JP

Naprosto chápu, Zuzano. Proto jsem myslel na to zrcadlové hnutí

Za “vyfouknuté” téma se omlouvám, mně se to stává každou chvíli.

2 0
možnosti
JP

Já to věděl, už se nám hezký holky zase jenom smějou

1 0
možnosti

Pojal jste to přímo vědecky, tak si dovolím jen drobnou připomínku, že legrační je třeba tohle: "Žádáte právo pro černochy hrát anglickou šlechtu v 18.století?" - a další varianty téhož. Každý divadlo a každej film je totiž jeden velkej fejk, takže mus íbýt úplně jedno, kdo co kde hraje. Pokud tekdy někdo nefalšuje dokumentární filmy, a nevydává je za skutečné.

0 0
možnosti
JP

Je to tak, pane Šestáku, je to všechno fejk a je to jedno. Myslím, že Brad Pitt toho Mandelu vystřihne jako víno.

2 0
možnosti
ZH

No já nevím jak na vás, ale já když se dnes upřeně zadívám na nějakou mladou krásku, tak už jen zdvihá oči v sloup. Což hluboce uráží mé city. Chci mít právo civět, a bez takových urážlivých reakcí.

5 0
možnosti
VF

Civět můžete, když nevhodně nekomentujete.

0 0
možnosti
Foto

+ za Vaší písničku P.S.: tomu hnutí si dovolím vyjádřit podporu

1 0
možnosti
JP

Výborně, Jiří, tak už jsme dva. Ještě třetího do party a už jsme hnutí podle starého latinského Tres faciunt collegium.

1 0
možnosti
Foto

Josefe pobavil jsi mě, a jsem rád, že jsi za to vzal.... Mám rád spoustu pěkného, ale samozřejmě nic hezčího než žena neexistuje :D

4 0
možnosti
Foto

No, von třeba kůń je taky krásnej, ale taky může bejt i nebezpečnej

3 1
možnosti