Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Bohužel všudypřítomná globalizace a svoboda a lidská práva za každou cenu mají své stinné stránky. To měli "architekti" vědět, dnes už je pozdě. Zmiňujete tzv. státní souhlas, ono to bylo něco jiného u nás a zase něco jiného třeba u Macronů.

0 0
možnosti
JT

J55i26r16i 95T83i17c50h19y

22. 12. 2020 17:15

Ty gender studies, women studies a jine "humanitarian" studies uz tak prevladaji, ze university jsou ovladane jejich studenty, vsude propaguji stovky pohlavi, multikulturu, broji proti homofobii, islamofobii, bilemu extremismu, rasismu, nici karieru profesoru, kteri odmitaji nazyvat ty "bezpohlavni" osoby na priklad ze v anglictine, zabranuji svobodu projevu tem, kteri s nimi nesouhlasi.

3 0
možnosti

Josefe, to je hodně těžké téma. Bojím se, že tenhle "vývoj" je pro svět velmi nebezpečný. A nejspíš se i podceňuje.

4 0
možnosti
JP

Jen jsem, Marie, v čase vánočním chtěl připomenout nejen trochu klišé o “hladovějících dětech v Africe”, ale ještě daleko smutnější příběhy o zmrzačeném dětství, o osudech dětí, kterým dospělí nasměrovali životní dráhu do pekla a ještě na to byli pyšní. Takové drobné křesťanské Nechte maličkých přijíti k sobě.

7 0
možnosti
PK

Bohužel i takový je svět kolem a velmi blízko nás, moc dobře napsánoR^R^R^

4 0
možnosti
JK

Je to hnus velebnosti.Tím nemyslím váš článek.R^R^R^R^

2 0
možnosti
JB

Souhlasím s Vámi. Fakt už končí sranda...

Mimochodem - nelze si nevšimnout, že "veletématy" se ve svých diplomových pracích se zabývají v absolutní většině ženy (asi by bylo přesnější říci "ne-muži"). Koneckonců to před časem vystihl i kolega Pohanka v jednom ze svých blogů.

V této souvislosti mě napadlo - když už máme to sexistické prasátečko, tak jistě hezká iniciativa by byla třeba "Frigidní kravička" nebo tak něco....:-/

11 0
možnosti

Nejvyšší čas přestat nazývat tyhle krávoviny diplomovými pracemi!

2 0
možnosti
ZS

Výtečně napsáno, až lehce mrazí. R^

11 0
možnosti
ZJ

Prodávat fotky Hitlera, kreslit hákový křiž, dokonce i napsat HH je trestné.

Ten, kdo tvrdí, že rodina je otec a matka je nebezpečný element.

Ale nosit triko s obrazem Che Guevary, propagovat komunismus a Korán je normální.

5 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik