Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A tak znova připomínám 4. Cimrmanovu termodynamickou větu:

"V naší energetice bude mít stále větší význam peřina."

Jiří Šlitr: "Pijte méně vodky, noste teplé spodky."

;-DR^

2 0
možnosti

PS: Humor nám nikdo nevezme.:-)

0 0
možnosti

Jozefe dnes jste se tedy překonal, tedy tou délkouR^;-D

0 0
možnosti

Pracuju na sobě, Petře:-) Jako ten malíř, co tak dlouho redukoval své umělecké vyjádření na obrazech, až začal vystavovat pouze bílá plátna.

2 0
možnosti

Opravdu: mráz po zádech. Německo stále plyn odebírá, Slovensko platí v rublech...??? A taková zvěrstva na lidech;-(;-(;-(

0 0
možnosti

Na Slovensku to placení v rublech připustil jen ministr Sulík, předseda vlády Heger to odmítl.

2 0
možnosti
Foto

R^Lehce nasvíceno. Zakládám eseróčko na výrobu loučí a ekoauta na dřevoplyn+ rekuperaci energie z krematorií pod značkou ,,každej kus dobrej";-)

3 0
možnosti

Já vám hodlám na trhu konkurovat nabídkou přenosných ohnišť, svíčkových kahanů, šlapacích autíček a sušeného kravského trusu. A na zimu chystám modelovou řadu kabátů ze skelné vaty a kopřivová ponča.

3 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Tak z toho, Josefe, běhá mráz po zádech.

p.s. Vašim příspěvkům těžko co mohu vytknout. Když už nevím kudy kam, tak nakonec aspoň délku, aby mi to nebylo až tak blbý:-):-)

3 0
možnosti

To dilema, zda odstřihnout ruský plyn a ropu, vždy končí stejně. Nepřestaneme odebírat-bude nám z pokrytectví běhat mráz po zádech, odstřihneme-a v zimě nám bude běhat mráz po zádech.

1 0
možnosti

J33a32n 15D61o69u70š35e64k

6. 4. 2022 9:36

Byl by to dobrý fór nevěda, že ta energie z Ruska je zatím nutná.

0 0
možnosti
Foto

Vy doma svítíte plynem? :-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik