Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejvíc sedí ten " vyznavač polyamorie Alan Schiller...každému, kdo přijde" ;-D

0 0
možnosti
MP

Ja bych byl silne PRO, Chosé, aby ta tvoje fotka byla administratory odstranena. Priznejme si uz konecne, ze je to fotka z minuleho stoleti. Je machisticka, agresivni a predatorska! Tohle musi pryc! Az prijdes s necim, kde se tvaris jako submisivni nevinatko, pak budiz, ale do te doby bych ti pozastavil moznost publikovat. Predatorska cunata tveho kalibru proste do slusne spolecnosti nepatri! Tak se laskave polepsi, ano? Uvedom si uz konecne, ze ejakulace dominance do verejneho prostoru je silne obtezujici a do naseho harmonickeho estrogenoveho sveta davno nepatri. Vzpamatuj se, Chosé, chci ti pomoct, protoze verim, ze v zasade nejsi spatny clovek, bohuzel jsi jen ustrnul v myslenkovem svete, ktery je davno prekonany. ;-D!!

2 0
možnosti
Foto

Prouzou proti kvokálismu ;-D to byl transparent ;-D

1 0
možnosti
JP

No, až vám, Filipe, vokalistky (nikoli kvokalistky) zapějí Ktož sú boží bojovnice, budete prchat jak vojska pánské jednoty před Janou Žižkovou.

3 0
možnosti
Foto

Já bych si v zájmu věcné a kultivované diskuse dovolil ocitovat přesné znění "kosočtvercového zákona", tak jak jej navrhla předsedkyně Umělecké Fronty, paní Hanka Pythagorová se svým podpůrným souborem "Filosofky z naší školky":

"Součet kosočtverců před oponou rovná se součtu kosočtverců nad oběma rampami"

A teď mne prosím omluvte. Chvátám na prostestní shromáždění "Milionu hezkých chvilek pro demoGrácii" požadující zavedení genderových kvót ve fotbalové reprezentaci. EURO pomalu ťuká na dveře a v nominaci nevidím jediné ženské jméno. Při tom kdyby třeba taková záložnice Součková zahrála těsnou osobní obranu na Ronalda, tak si roztoužený Maestro ani neškrtne.

Pro fotbalové ignoranty dodávám, že Součková kope za ložem č. 28 a někdy i v něm

13 0
možnosti

Ano, a to je ta pěkná tečka za tím naším případem...:-))

2 0
možnosti
Foto

;-D Já věděla, že jak sem vlezu, budu se tlemit na celé kolo.R^

4 0
možnosti
JP

Špatně, Šárko, podle nového zákona už se lze tlemit pouze na celý kosočtverec.

3 0
možnosti
MP

Samozrejme ze vousati muzi mnohem vic podvadeji manzelky, Josefe. To je prece davno statisticky dokazano, ze muzi s knirem podvadeji o 85 procent vice nez zeny s knirem. Skvely clanek;-DR^

10 0
možnosti
JP

A to je taky do nebe volající genderová nerovnost, Michale. Práskají snad ženy svými kníry hůře než muži? A navíc, ženy muže vůbec nepodvádějí, jen protestují proti maskulinní hrůzovládě ukázkou, že muži jsou lehce nahraditelní a vyměnitelní jak stěrače u auta. A to je velký rozdíl od uslintaných nevěrníků!

5 0
možnosti
LB

Pane Prouzo, s Vašimi texty mám zásadní problém: Při jejich četbě mi totiž skáče a mlátí sebou celý monitor a vypouští křečovitá vyprsknutí, čímž si vysvětluji fakt, že nejsem schopen udržet oči na Vašich řádcích. Nemohl byste místo těchto nudných a jako hrob vážných elaborátů napsat alespoň jednou něco uvolněného, po čemž by ony křeče mého počítače ustaly?

5 1
možnosti
JP

Nechápu, pane Burgete, jak mé seriózně pojaté v podstatě vědecké analýzy mohou u vašeho počítače vyvolávat zcela nevhodná vyprsknutí, a snižují mé vážné politologické bádání na úrověň nějakých pokleslých kupletů. Závada musí být na vašem počítači. Proti computerovým křečím prý pomáhá relaxační masáž mikroprocesoru, nebo myolastanové injekce, vpravené do klávesy Delete. Dejte vědět, zda to pomohlo.

4 0
možnosti
JH

J53a45k53u10b 94H64o14z85a

30. 7. 2020 11:35

Vy jste ďábel, pane Prouza. Málem jsem u toho bídně chcípnul na protrženou bránici. ;-DR^

1 0
možnosti
JP

Protržená bránice půl zdraví:-)

5 0
možnosti

José, ty jsi prostě zvíře, milé jako Honzovi mývali.

To si zase bránice užila:-)))

A dobře, že jsi objevil tu Josefínu...

Díky moc!

2 0
možnosti
JP

Teď se kamarádovi narodila vnučka Josefínka, prý po babičce Josefě. A jedna z mých nejmilejších tanečnic má také Josefínku, žádné jiné ženské jméno neobsahuje tak něžné určení pohlaví jako Pepička :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3403x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik