Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tento blog by měl obsahovat varování:

"Pozor, text obsahuje 14700 jazykových kalorií ve stínu (stylizačního padišáha)"

S hladinou idiomatického cholesterolu nadohled od hranice, která vzbuzuje fantaskní duhové vidiny vypečených souvětí, prchám do světa strohých definic a úsporných vět, ve kterých jediným ozdobným elementem jsou logické kvantifikátory. Pozvedám tedy číši s odvarem z logaritmických tabulek a třikrát sešlehán návodem k obsluze kružítka, volám:

Slovník synonym otevřu nejdřív na Štěpána! ;-D

2 0
možnosti
JP

Bohužel, idiomatický cholesterol povzbuzuje i nezřízenou konzumaci cholesteroidů, látek, podporujících tvorbu vyrýsovaných těl, především co do prostorové opulence. Pak samozřejmě musí nastoupit lekce Cvičme v logaritme, intenzivní matematické cardio redukce měřených délek nebo kruhový trénink π r².

2 0
možnosti
ZS

Čtu vás a mé chuťové pohárky se lehce rozkoší tetelí ... maně vzpomínám na kolegyni, která - ač z poměrů dalo by se říci dosti finančně zabezpečených - byla neuvěřitelně úsporná na jídlo a její kombinace zbytků, ze kterých se vařilo, tedy spíše cmuchtilo další jídlo, v nás vzbudilo dojem, že neexistuje nic, co by nešlo splácat dohromady (rýže s kapustou hrála prim) a nabídnout manželovi k nedělnímu obědu. Vydržel poměrně dlouho, než odešel za jinou, která mu - považte! - klidně k večeři upekla kuře.

8 0
možnosti

...některé ženské jsou poměrně statečné, zdá se:-)))

1 0
možnosti
IL

I44v98a98n47a 49L68a72n74c81e

2. 12. 2020 12:35

Ja vam rozumim, i ja to tak mam nastavene. Jidlo, jidlo a zase jidlo. Na den Dikuvzdání, kdy jsme se sešli pouze se synem a jeho rodinou a manžel, který miluje česká jídla, u nás se nedělal krocan. Syn se snachou udělali bílé a červené zelí, bramborové knedlíčky a vepřové a kuře nadívané. S manželem jsme jenom přišli na oběd. Otevřelo se pivečko, plzenské. Takové jidlo nemá chybu, kam se hrabe krocan a jejich sladké brambory, na které dají marshmallow a posypou cukrem.

1 0
možnosti

Nemyslíte ty dva poslední řádky vážně, že ne?:-)))) Jdou na mě totiž mrákoty. Ikdyž vím od známých, že co není "za vodou" sladké, je špatně:-)

0 0
možnosti

Josífku, to je tedy "concertino grosso di parole". Jen mě mrzí, že jsi zapomněl na všudepřítomná semínka chia. Ty v nich neobaluješ řízky? No, ty dopadneš!:-))

A ta písnička? Nádherně voní...a je velmi něžná.

2 0
možnosti
JP

Na písničce jsme si s přítelem Chorchem dali záležet. Dlouho jsem nepsal text, u kterého bych slinil jak Pavlovův pes. Semínka chia jsem do textu už nedostal, ono těch “dobrot” biomanželek je opravdu spousta.

2 0
možnosti
VF

Dobrý den. Podařil se vám skvělý text. A teď si představte, že stejnou mírou ohlupování a manipulace jsou v mediálním cirkusu poznamenány všechny další obory (resp. témata). Tvrdí se, že po zbrojařském průmyslu a kšeftech s naftou jsou největší kšefty se zdravím resp. léčivy a léky. Vaření a "žrádlo" následuje. Ale například v nákupech a údržbě aut, výměnách gum letní za zimní a jiné autokosmetice se propagace také nedá zahanbit. Dále sem patří obrovský ranec kšeftů s elektronikou a zejména s nehmotným softwarem. O politice už ani nemluvě. Hezký den.

1 0
možnosti
JP

On ten detox není od věci, když berete drogy a zobete tuny prášků, To je opravdu co z těla čistit. To ale není můj případ. Mám rád přirozený detox, např. saunu, kde pot z hloubky pórů vytlačí veškeré svinstvo, které ani nejlepším mýdlem nesmyjete. A kůže dýchá jak spící mimino.

1 0
možnosti
Foto

Naladil jste mě až tak, že jsem si místo hubnoucího koktejlu dala jitrničku! Fakt;-DR^ Zdravím.

1 0
možnosti
JP

Zhoubný vliv blogerů na zdraví čtenářů je všeobecně znám. Jako pokání za toto (navíc ranní, vždyť ještě není ani čas oběda!) jitrničkové zahřešení navrhuji se pomodlit třikrát Andělíčku, můj strážníčku, opatruj mi mou mrkvičku a odříkat pět biozdrávasů.:-)

5 0
možnosti
PK

Každý ráno se čistím zejména duševně, ale zpravidla daleko více prospívá a potěší, že mám na stole dobrou baštu (kachničku, husičku KVZ atd) než to, že má lepší polovička umí krásně hovořit řecky...;-D;-D;-DR^

1 0
možnosti
JP

Ale občas i takové ranní tzatziky, souvlaki či gyros mohou rozproudit řeckou konverzaci do antických rozměrů.:-)

1 0
možnosti
Foto

Brilantní práce s jazykem českým, četlo se to jako víno, duše jásá, žaludek dělá radostné přemety a jdu si dát něco dobrého na zub.:-)R^R^

7 0
možnosti
JP

Tak to máme podobně, Šárko, mě jídlo taky rozradostňuje, ale s těmi žaludečními přemety bych to nepřeháněl:-)

1 0
možnosti
MP

Tak ja jsem byl na detoxu nekolikrat a na zachytce taky, takze mohu potvrdit, ze to neni vubec nic prijemneho... ;-D

Jinak na tohle tema (mimo jine) je dobra knizka "Proc muzi nezehli", kde autori vcelku slusne bori myty detox zivotniho stylu, ale

biomanzelky si bohuzel radeji prectou clanek o sojovych palacinkach nebo aquahealingu, netusic, ze laska prochazi zaludkem a zaludem podle prastareho anglickeho receptu na spokojeneho manzela: "Keep his belly full and balls empty.";-D

A mmch, textari, José Carrerasi, kdopak to zpiva?

3 0
možnosti
JP

Tenhle článek se, Michale, snaží pouze oploštit exponenciální růst křivky počtu biomanželek na 15 m2 plochy domácnosti. Zpěvu se v písni ujal můj přítel Chorche, který i složil hudbu. A všechno i nahrál a smíchal ve svém profesionálním studiu.

0 0
možnosti
ND

Ale, že to téma máte tedy dobře prostudované, takové znalosti... :-)

0 0
možnosti
JP

To jsou léta poctivého studia, odborných stáží, gastronomických workshopů a chuťových konzultací, paní Naďo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik