Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Diskutéři a žvanilové - o co jim jde - brát pěkný prachy a odpovědnost za legislativu?? Vždyť zase poměním, aby se v tom nikdo nevyznal. Poslanec musí být odvolatelný, pokud budou váné důvody ze stran voličů a nemusí jich být tolik.

1 0
možnosti
ZD
PN

Tak už to není Znamením Štír, úsměvem sýr... Volný je pochopitelně blbeček, ale z našich politiků je nejchytřejší, ale nenosí roušku, tak to asi lektorovi tance nebude do tance, až se i s těmi vypatlanci z DSSS dostane do sněmovny.

0 0
možnosti
Foto

Přijel s traktorem uklidit spoušť po tornádu Volném.;-D;-D;-D (Tady snad můžu, bohužel se musím ještě do konce srpna plížit kolem jednoho jeho zarytého fandy...:-/) A sotva jsem se trochu vysmála, odebrání sociálních dávek mě dorazilo podruhé.;-D;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

Moc jsi mě opět pobavil,Josefe.;-DR^

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik