Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

R^ Jen s dodatkem, že "studená válka" začala už mnohem dřív. Toto je válka až moc horká.

0 0
možnosti
Foto

Josefe, napsal jste to krásně. Jiné slovo mne nenapadá, i když v dané době zní skoro až nepřístojně. Sám jsem se rozhodl zdržet se napsat blog k aktuální situaci, neboť vím, neboť když píši ve velkém rozčilení, nestojí to za moc. Velká karmaR^:-)

2 0
možnosti
JK

Výborně popsáno a shrnuto. Jen Putina žene touha po moci, touha ovládat a respekt celého světa. V podstatě nic nového proti jiným diktátorům. Jenže ekonomika Ruska padala dolů a stejně tak i prestiž a jeho domácí moc. Vypadalo to na neslavný konec, ale diktátor neumí jít do penze, sebrat si svých pár miliard a užít si zbytek života. Nechtěl skončit jako Kim, kterého nikdo s jeho prskavkami nebere vážně, tak zvolil jedinou možnou cestu ve jménu hrdého Ruského národa, tažení proti vnějšímu nepříteli. Asi mu ruplo v kouli, protože tohle ještě žádnému diktátorovi nevyšlo. Ani nyní se na tom nic nezmění.

5 0
možnosti
Foto

R^:-/ Dovolím si koment bez pathosu, ač mnou ne míněné cynicky. Přišla nazpět doba stesku po tzv. válce studené. A ,,záminkou" je válka ,,místní" ovšem velmi horká. Není sice válkou první ani v Evropě PO PÁDU SOJUZU, OVŠEM ZDÁ SE, ŽE PŘIŠLA JAKSI VHOD. Mně jistě ne, obávám se však, že i světu v lečem až tak proti srsti není:-(

3 0
možnosti
JJ

Vidím, že jsem ve svém příspěvku nad vámi použil prakticky vaše slova. Pardon, nečetl jsem diskuzi.

0 0
možnosti

Moc pěkně napsáno.R^R^ Doufám že za to, co způsobil, Putin pořádně zaplatí, zmetek jeden.

3 0
možnosti
PL

P84e12t57r 34L28o95r50e79n71c

27. 2. 2022 16:49

Paní Moudrá, moc se omlouvám, mělo být PLUS. Mobil a přitroublé skákající reklamy fuj.

4 0
možnosti
PK

Hezky jste to napsal. Naprostý souhlas. I já se bojím Ruského válečného jádra, ale zároveň někde z hloubi duše tuším, vlastně vím. Že zlu je třeba se postavit. Protože pokud se tak nestane, to jádro na řadu přijde.

Spoléhám snad už jen na to, že v Rusku pořád není ještě tolik fanatiků a bláznů, že by tohle té klace kolem Putina dovolili.

Přiznávám. Mam velkou obavu o budoucnost naší planety.

11 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3405x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik