Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

boj za demokracii, pravdu, lásku a spravedlnost pokračuje mírovými prostředky dokud nezůstane kámen na kameni

0 0
možnosti

Já volám:"Josef na Hrad"!!!

Konečně člověk moudrý, s velkým přehledem...:-)

0 0
možnosti
JP

Jedině když vezmeš místo kancléřky :-)

1 0
možnosti
ZS

Díky za skvělé čtení. R^V

0 0
možnosti
MB

Hned je mi líp.....děkuji, zase jsem se dost nasmála a poprskala si monitor:-) Jste neuvěřitelně "nandaný" - Vaše blogy číst je opravdu skvělý zážitek!!! Prosím, pište dál. Zdravím Vás.

0 0
možnosti
JP

Tak já tady, paní Martino, zcela vážně rozebírám politickou situaci v USA a vy se u toho smějete na celý monitor. Trocha úcty za padlou americkou demokracii by neškodila.

3 0
možnosti
MB

;-D Kéž bychom dostávali informace o politice jen v této podobě. To se Vám pravdu povedlo. R^

0 0
možnosti
JP

Tak jsem si to na chvíli představil, místo ČTK agentura Úsměv, místo Reuters smíchy řvoucí Rioters, místo České televize Česká soda, a i zprávy o počasí by uváděly místo televizních rosniček šaškovské rolničky. No, možná by to zas až tak zásadní změna nebyla:-)

1 0
možnosti
ZH

Váš vhled do jazyka je mi velmi blízký až tak, že překonává drobné názorové nesoulady :-) Myslím, že karikatura světově vážných událostí je na psychoterapeudické stupnici radosti na úrovni Zmačkat a zahodit, zvolnit a neřešit. Díky za to

0 0
možnosti
JP

Zvláštní je, že mám stále častěji pocit nošení dříví do lesa. Přinesu do politického lesa otep karikatury, a oni tam už dávno mají zkarikované všechny stromy. Takové jakési: Jdu do háje a oni už tam dávno v háji jsou.

1 0
možnosti
JF

A ještě jí ukradl dopis, snad prý nešlo o milostnou korespondenci.

Zdroj: https://josefprouza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763819

Pane Prouzo, neukradl, vždyť do kamery řekl, že jí za něj nechal na stole čtvrťák! Jinak, až na tuto drobnost, Vám dávám R^!

1 0
možnosti
JP

A navíc dodal, že dopis potřísnil vlastní krví, tak nechtěl, aby útlocitná Nancy přišla k emoční úhoně.

0 0
možnosti
LB

Pane Prouzo, tak to byl zásah rovnou na komoru (horní i dolní jakéhokoli parlamentu)! Demonstranti v kapitolu předvedli boj proti přesile vedený beze zbraní, pouze technikou KRAV MAGA (česky "kráva maká" , myšleno ta Číňanka, co se montuje do jůesej). Doufám, že aspoň inauadorace nového prezidenta proběhne bez problémů, a dostaví se i dobrovolníci z definancované policie, protože si uvědomí, že Biden live matter!

0 0
možnosti
JP

Zatímco KRAV MAGA se zabývá technikami obrany jednotlivce, zde byla použita technika DAV MAGA. A to má ochranka Kapitolu ještě štěstí, že tam neútočili Moraváci s technikou KRAV MŇÁGA, to už by si vůbec neškrtli.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3404x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik