Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Super, to byla tedy jízda, díky, řvala jsem smíchy od začátku do konce, bohužel šílená nejsem já ani Vy Super-blogere, ale realita!!!;-D

1 0
možnosti
IL

I59v13a11n38a 24L79a56n60c38e

22. 6. 2020 20:49

Kdyby skutecnost nebyla tak smutna,;-( tak bych rekla, ze jste me opravdu pobavil a rozesmal:-). Ale protoze normalni zdravy rozum se vytratil a nebo alespon schoval, protoze dostal strach ;-(a tim padem idioti dostali moc a pravo nicit,:-( neni nic k smichu. Je to k placi,;-(;-(;-(;-( kdyz vidite kolik idiotu je na svete a jak jsou dobre organizovani a placeni.!!

8 0
možnosti

Právě jsem se dočetla, že americká firma na výrobu zmrzliny ruší název...eskimo. Kvůli Inuitům.

A teď nevím...mám se smát, a nebo brečet? Blbost je opravdu všudepřítomná a nekonečná.

3 0
možnosti
EH

Již brzo ve vašem městě. Romea a Hate Free se vytasí s historickým rasistickým útlakem Romů - zavírání dětí a slepic, zákaz kočování za socíku. Bronzové sochy se odvezou do sběru a svírání peněženek se postaví mimo zákon.

4 0
možnosti

R^Ta ženská je evidentně pomatená náboženská fanatička. O těch černoších hodně vypovídá už jenom to, že se nestydí nastrkovat jí boty k líbání a není jim trapně při pohledu na její ponížení. Prostě křupani nejhoršího zrna. Stejní křupani rabují obchody (dnes proběhla v médiích informace, že si vybírají jen obchody bílých majitelů).

8 0
možnosti
TK

Nestydí se nastrkovat jí boty, protože sami jsou extrémními rasisty. Nevidí v ní člověka.

1 0
možnosti
Foto

Napsal jste to pěkně, jako ostatně vždy. Abychom byli spravedliví, slušelo by se dodat, že černoši jsou v Americe ve skutečnosti opravdu dlouhodobě "biti", a že toho reálného rasismu zažívají i v 21. století dost. Nicméně málokdo si uvědomuje, že celé tohle aktuální pokrytecké šílenství se zakazováním černých zákusků a přepisováním černochů na Černochy dělá situaci jen medvědí službu. Místo toho, abychom se zabývali skutečnými rasovými problémy, řešíme tyhle chujoviny a jediné, čím toho dosáhneme, je to, že se rasisty stanou i ti, kteří jimi doposud nebyli...

8 0
možnosti
TK

Dal jsem si tu práci a prohrabal se na netu statistikami. Ano, černochů je v USA jen asi 18 %, tak proč jsou z nich bílí tak vytřepaní? Jenže když se podíváte na složení obyvatel klíčových měst na východě a jihovýchodě, tak vás přejde humor. Zjistíte, že tam to vypadá úplně jinak, černochů je tam běžně kolem 60 % a k nim si přihoďte cca 15 % hispánců a dojde vám, že bílý je tam tak každý třetí. Budoucnost bělichů je tam tedy jasně ztracená a nelze se tak úplně divit, když mnozí bílí v rámci hesla "koho nemůžeš porazit, s tím se spoj" předhánějí v tom, kdo nadšeněji bude hájit práva černochů.. :-/

2 0
možnosti
EH

Bílí jsou rozeseti po venkově a jejich názor se ukáže jenom u voleb. I u nás to vypadá podle organizovaných demonstrací, že ulice chce něco jiného, jenže jde jenom o jednu pražskou ulici.

2 0
možnosti
JP

J57i52r77i 19P28r54a82j44z

21. 6. 2020 20:11

A teď mi řekněte když toto píše historička, která by měla být trochu inteligentní. Je vidět, že si sebe vůbec neváží a toto nám má říkat co máme dělat my? No fuj.

8 0
možnosti
EH

Snaží se napasovat do svého světonázoru i naší historii. Copak v té době probíhaly kampaně za lepší zacházení s kolonisty a bojkot zboží z kolonií? Navíc kolik lidí si tu kávu mohlo dovolit?

0 0
možnosti
PZ

Jo tu skupinku pánu (kteří si říkají “The Chosen Tribe) ve videu jsem viděl párkrát.

V New Yorku kdysi byli v Times Square a hulákali tam ba bělochy že prý jsou Ďáblové.

Teď v loni jsme byli ze švagrem v St.Petersburgu na Floridě v pivovaru a byli tam též na ulici a dělali totéž. Samozřejmě Policajti ani necekli.

Jo to jsou panečku časy. Jsem rád že jsem v Praze a to jsem prožil 40 let v USA.

6 0
možnosti
BO

Pozor pane Petře, v Praze to budou dělat piráti stejně

0 0
možnosti
Foto

Vcera jsem to dost prehnal v hospode, takze mi dneska cely den neni uplne nejlip. Ovsem opravdu na zvraceni mi zacalo byt az u shlednuti toho videa. Neskutecne X Jinak samozrejme karma povinna R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik