Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Rozbít obrazovky a do knihovny

0 0
možnosti

R^.

RŠ miluji, kreslené znám zpaměti:-).

3 0
možnosti
JP

Tak to jsme dva, byly to moc fajn vzory a myslím, že i díky nim jsem se choval v životě o poznání líp než bez nich. I když jsem byl vždycky spíš Rychlonožkou než Mirkem Dušínem. Ať si potomci myslí, co chtějí.

1 0
možnosti
Foto

J29a38n86a 51M56a44j40o11v54á

19. 9. 2020 12:31

tedy Josefe...máš nejen neuvěřitelný cit pro totální békoviny, ale pro mne i obdivuhodný přehled přes televizní a bůhvíjakmeriální tvorbu a NETVORbu. Pro Páníčka, jak a kdy to děláš...máš seriálo-pohádkovo-youtuberský katalog a studijní hodiny? Sedáš k obrazovce či monitoru s poznámkovým blokem a tužkou a zapisuješ a propojuješ rovnou, nebo si k tomu děláš něco-jako-projektové-dny či kýhošlaka?

A nakonec, za...

Rychlonožka neovládal schopnost spontánní regenerace jako roztleskávačka Bennetová, a přece mu i po velkém karambolu narostl znovu úsměv. A když spadl při krasobruslařské exhibici do díry v ledu, nenarostlo mu na zadku kouzlem Ledové království.

Zdroj: https://josefprouza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757498

...posílám cenu za geniálně povedenou a podanou pravdu století.

1 0
možnosti
JP

Milá Jano, děkuju za tu chválu, já si ten přehled ale udržuju kvůli dětem, i tak jsem každou chvíli out a mám například od nich zakázáno zpívat jakýkoli anglický “jejich” současný hit. Dcera dokonce demonstrativně zabouchla dveře do obýváku, když jsem hrál na piáno a zpíval od Lady Gaga Shallow. Asi jsem v pozici jako když matka přesvědčuje dceru, že BUDOU KAMARÁDKY. To určitě.

0 0
možnosti
MP

Slouzi Bohacek a stahl to kvuli fotce, ze? Jinak, Pepino, mi samozrejme delas maximalni radost! ;-DR^

1 0
možnosti
JP

Už jsem to napravil, moje hloupost. Já autorská práva ctím, mylně jsem se domníval, že pokud fotku převezmu z archivu idnes, mají na ně práva i pro blog. Ale lze tak učinit jen u fotek fotografů MAFRA, a nelze je nijak upravovat, poučení případně i pro tebe.

0 0
možnosti