Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Na všechna témata v článku se mi reagovat nechce, tak jen skromný výběr: autor zřejmě nepochopil, že se neoctl v zoologické zahradě při sledování různorodých stolovníků v hotelové restauraci, o jejichž kultuře neví zhola nic kromě nějakých tendenčních mediálních výstupů. 25000 afghánských uprchlíků, které se rozhodla přijmout nová německá vláda, jsou lidé ohrožení na životě. Kultivovaná společnost si to může dovolit, na rozdíl od buranů a zbabělců, kteří mají problém rozlišit teroristu od jimi ohrožených lidí.

4 11
možnosti
ZZ

To se v praxi ukázalo, že se nejednalo o teroristu, ale jen prachsprostého vraha a sexuálního devianta, který zneužívá výhod kultivované společnosti.

:-P

1 0
možnosti
JD

pozor , muslim je v pohodě, to muslimista, éé co kecám islamista je fujkyfujky .. to je stejné jako obhajovat nacismus, ten byl v pohodě, ale ten nacisismus :-/ ten je taky fujkyfujky ..

0 1
možnosti
PK

Tedy Jozefe, před vašim blogem jsem četl zážitky naší krajanky v Hongkongu, ale zdálo se mi, že jsou následovaníhodnější než ty vaše z KV, slovy poeta raději v KV dalamánek k obědu,než v tamní společnosti zůstat o hladu.....:-)

0 0
možnosti
PP

Odvážný článek na tuto podivnou dobu R^

6 1
možnosti
PN

No a ten Cikán, co strčil u Anděla otce od rodiny pod metro, dostal ještě míň. Pak si to srovnejte s ukradenými houskami v době nouzového stavu. To přece nemůže nikdo myslet vážně.

10 0
možnosti
ZZ

V Británii vrahy poláků, čechů a češek pouští na svobodu ihned.

:-/

4 2
možnosti

Souhlas. R^Ta výše trestu pro dvě věty v internetové diskusi je neadekvátní. Podle mne mají dost velký význam i ty otazníky za větou "Dobrá práce!????" (pokud tam skutečně byly), které její význam poněkud pozměňují z vyloženého schvalování na řečnickou otázku.

8 1
možnosti
Foto

Pan Ziegler by vám dokázal, že máme, na rozdíl od Ruska, nezávislé soudy. Proto nepokládám, zpochybňování jejich rozhodnutí, za vhodné.:-)

5 0
možnosti
Foto

K té první oběti. 37 letá žena, která jde v pozdních nočních hodinách z baru do nějakého lesíka v doprovodu o čtrnáct let mladším neznámým cizincem??? Co mohla čekat? To nečte denní tisk? Neposlouchá TV zprávy? Sám bych se podobným i vpodvečer a na frekventovaném chodníku, vyhnul širokým obloukem .

1 5
možnosti

Jak to souvisí s tím, že narazila na úchylného vraha? Například prostitutky se takto chovají běžně a nikdo si nemyslí, že je normální jim ubližovat.

9 0
možnosti
ZZ

Nejspíš bude k výkonu trestu vrácen do Německa - a tam jej podmínečně propustí, protože na Západě se znásilnění a vražda Češky zase až tak tragicky nebere.

;-(

7 1
možnosti
VV

Ano, nemecky soud odsoudi dodatecne tu zavrazdenou a ten ali dostane jeste odmenu.;-(

0 2
možnosti
Foto

Zpochybňování, že Česko je právní stát s nezávislými soudy bych "šacoval" na nějakých osm let nucených prací.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3405x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik