Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Samozřejmě, že svět je stále stejný a lidská přirozenost se nemění. Jen se to více skrývalo. Toto pokrytectví mělo svůj význam kvůli dětem, protože prostě tenkrát se rodina rozvracet nemohla. Tak byly prostě vedlejší vztahy a všechno klapalo bez rozvratu.

0 0
možnosti
TT

S gruppensexem přichází Smrt! Rv:-P

0 0
možnosti
VP

Přesně tak. Otevřené promiskuitní vztahy vedou k bezdětnosti. Děti jsou v takové společnosti zátěží daleko větší než v rodině. Že taková společnost nevydrží, je jasní z historie starého Říma a podobných civilizací.

0 0
možnosti
Foto

To se Ti, Josefe, hezky povedlo. A vesele, to mám u tebe nejradši

:-)R^

Vždycky jsem nechápala toho chlapa, co zpíval "Která by mě chtěla, syna vychovala, přitom pannou byla."

Takže on po ní chtěl, aby mu pouze vychovavala jeho dítě, v čistě duchovním svazku?

0 0
možnosti
JP

No, Šárko, Panenka Maria to měla stejně a nikdo se nad tím z věřících nepozastavuje. Tuhle jsem se syny vedl debatu, jestli je možné jen přátelství mezi mužem a ženou. Oni byli optimističtí, že to možné je, já skeptický. Myslím taky, že to možné je, ale maximálně vždycky jeden nemiluje, chce jen kamaráda/ku - a ten druhý svou lásku potlačí, protože pochopí, že nemá šanci, tak se spokojí alespoň s kamarádstvím. Nebo jemu je sedmdesát a jí sedmnáct. I když...

2 0
možnosti
MB

Téměř vždy si při čtení Vašeho blogu poprskám monitor....R^ Děkuji za neuvěřitelně inteligentní a nekonfliktní humor, který mi vždy zlepší den. Doufám, že i nadále budu moci číst přepisy přednášek pro.Úprtěky, jakož i Vaše další příspěvky na aktuální i neaktuální témata. Jste jednička!:-)

2 0
možnosti
JP

A já budu věřit, že vás budoucími články neodradím a ještě vám pár blogy zlepším den. Protože hodnocení “neuvěřitelně inteligentní”, to jsem musel zavřít okno, abych se vznesl jen ke stropu a ne až do oblak. Hezký nový rok přeju!

0 0
možnosti
Foto

Jako Moraváka z Podluží jste mne pobavil. Díky. Karma R^ Drobně chybičky v nářečí, ale ty nejsou podstatné. Jen nevím, jestli jsem v textu nepřehlédl jeden ze zásadních songů " Ančo, Ančo ty sa nezdáš, povidajů, že ju nemáš..."

3 0
možnosti
JP

Děkuju za karmu z Podluží. Anča vskutku v rozboru prof. Úprtěky není, protože přednáška je zaměřena na ty, které ju naopak majú a to ve velmi aktivním módu.

3 0
možnosti

Dobrá přednáška! Lidová píseň jako učebnice sexu:-))

Jen...u první písně došlo k omylu. Má být...co se to šu-poce(m), event. šupo-ce (chce).

Vynikající začátek roku, Josefe, můj oblíbený blogere!!!

2 0
možnosti
JP

Možná “šupoce” znamená upocené šu-. Nebo spíš Co sa to šípkoce (=píchnutí “trnem”)? :-)

1 0
možnosti
PK

Početl jsem si, pobavil a oceňuji i formu blogu (odstavce), prostě skvělý, ;-DR^ je vám dáno co mi chybí a to je dobře.;-D

1 0
možnosti
JP

Děkuji vám, Petře. A za odstavce mě ještě nikdo nepochválil:-)

2 0
možnosti
JF

R^ výborný rozbor neb co tím básník chtěl asi říci ;-D

1 0
možnosti
JP

Básník tím chtěl říci, že mýty, šířené i např. Boženou Němcovou, že babička neměla za svůj život jen svého vojáka, slečna Hortensie jen italského malíře a Barunka Orlíka, ale občas i pan mlynář zatočil pikslou:-)

2 0
možnosti