Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klobouk dolů před vámi, Josefe. Určitě jste si s tím článkem dal hodně práce R^R^ Jinak si také myslím, že tohle nedopadne dobře. Při čtení vašeho článku mám pocit, že právě nasedám do kabinkové lanovky na Ještěd. Ještě si říkám, že mám štěstí. Kromě průvodčího je všude volno...

5 0
možnosti
Foto

To víte, kdyby to měl řešit pan autor, tak by to opravdu špatně dopadlo. Naštěstí tu máme i pár chytrých, co si zatím poradili se vším. :-)

0 0
možnosti
JL

Ty jo, takový dlouhý blog o tom, že nějaká holka neumí tancovat ani zpívat!? Ekologie není žádná sranda. Ta Greta je maskot. Docela dobrá marketingová hračka - bude z ní asi miliardářka. Ale miliardy lidí to nezachrání, budou mít své problémy a můžou si při nich něco zazpívat. Do roku 2100, pak to prej shoří.

0 3
možnosti
JP

Taneční a pěvecké schopnosti Grety jsou opravdu jen symbol, o ně v článku nejde. Když Focus analyzoval výstupy německé spolušéfky Zelených Baerbockové, zjistil, že Zelení vůbec nerozumí zdrojům, proti kterým brojí, ale stejně tak ani zdrojům, které prosazují. Viz i naše proslavená biomasa Kateřina Jacques. A to je smutné. Pštrosi nás učí létat, lvi nejíst maso, kočky plavat a ryby mluvit. Něco mi říká, že nás z toho nic nenaučí.

10 0
možnosti
PK

Dění kolem Grety je zvláštní směsicí kulturní revoluce a hysterického milénaristického hnutí. S opravdovou názorovou výměnou mezi generacemi to nemá nic společného. Pozoruhodná je míra devótnosti a kapitulantství, s níž je GT přijímána mainstreamovými médii a politickou elitou západního světa, jde o skutečnou ztrátu zdravého rozumu v přímém přenosu. ;-O

15 0
možnosti
JP

Škoda, Petře, že se zdravý rozum neobchoduje na burze. Hned bych si zaspekuloval na pokles. Byla by to tutovka.:-)

4 0
možnosti
MB

Pokud se chcete podívat, jak vítr a slunce cvičí v Německu s ostatníma elektrárnama, tak možno zde:

https://www.agora-energiewende.de/

Po načtení stránky najedete myší na Service, v otevřeném podokně kliknete na Agorameter. Nad grafem jsou další ouška pro jiné grafy, s mírnou znalostí němčiny to zvládnete.

0 0
možnosti
JK

Hřej uhlíčko a plyne, vyráběj nám elektřinku. Neskoupí nám to Číňani a USA, viď?

1 0
možnosti
ZZ

Skoupí - smlouvy jsou před popisem.

Proto USA dodala do Evropy jen 50 % předpokládaného množství, protože Čína líp platí.

;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3405x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik