Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Vynikající blog!R^;-)R^

3 0
možnosti
VB

Němci, Švýcaři aj. protestují proti nesmysl. covid - opatřením, ale Češi vyjdou do ulic, až nebudou mít co dát do lednice, navíc do ní už nepůjde ani proud.

0 1
možnosti
Foto

Z technického hlediska se netřeba vytečení lednic obávat, protože babička měla ledničku plně ekologickou - na led od ledaře. A ta lednička měla dole pípu, aby se roztátá voda dala vypouštět.

Tudíž babička nemusela do ulic, ale jen nastavila kýbl. ;-D

0 0
možnosti
JP

Dřív se nepravostem nastavovalo zrcadlo, a on stačil kýbl:-)

4 0
možnosti
Foto

R^;-) Ty lednice jsou pak obzvláště vypečené, ba až do křupava pravdivé. Jinak každá děva ví, že když není kunčoft, tak není kšeft. Ovšem mnohým ,,jasnozřivým" to dodnes nedošlo. Avšak je tu ještě jeden strašák. Tzv. social. sítě, vč. např. blogů, a tak je kam i kde se ,,vyblinkat". Zatím;-)

2 0
možnosti
JP

Hrozba vyteklé lednice je možná větší, než si jsou zastánci tvrdého Green dealu ochotni připustit.

8 0
možnosti
Foto

R^:-) Po přečtení : " Vlastně je to jen dvoukoalice ODS a Starostů. S pirátským papouškem na rameni, pekarovou broží TOP 09 na klopě a krucifixem KDU-ČSL v ruce.

Zdroj: https://josefprouza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777185"; jsem se srdečně zasmál.

9 0
možnosti
JP

A zasmát se v dnešní době je tak těžké:-)

3 0
možnosti
ZD

Perfektní a velmi zábavné čtení. Píši i jinde nadšeným oslavovatelům - volbami nic nekončí, naopak začíná. Takže vivat volby a jedem dál jak pan Jurečka na traktoru.

8 0
možnosti
Foto

Brilantně shrnutí voleb, Josefe:-)R^R^

4 0
možnosti
JP

Gratuluju k umístění v blogerovi roku, Šárko. A moc si považuju i tvůj koment zde, protože vím, že ty tady politiku programově opomíjíš.

1 0
možnosti
PK

Je to tak a vy to umíte napsat a řekl bych, že by jste to zvládl i rýmované, karma a pěkný večer:-)R^

8 0
možnosti
JP

I vám pěkný večer, pane Korecký. A když jinak nedáte:

O čem bude vláda změny?

Kdo sel pravdu, kdo jen lhaní?

Z čeho je bič upletený

poznáte až zapráskáním

9 0
možnosti
Foto

Výborná analýza... A vtipná.... Možná se ta jejich nezkrotná touha po moci (a chomoutu) časem změní v Pyrrhovo vítězství.... ;-D:-( Nezávidím jim.

9 0
možnosti
JP

Ani já ne, paní Mirko. Zkušenost radí, že vlády nastoupivší do období krize (naposledy v krizi po r.2008) se rozpadají jak písečné hrady.

8 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3405x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik