Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Máte u mě KARMU, líp bych  snad ani nenapsal to, co mám ověřené v terénu a to vám povím, že jsem musel svůj zkreslený názor na bezdomovce změnit. Každý má  možnost si to ověřit a pochopit dřív než začne blábolit nesmysly. Stačí jen opustit tu svoji "nedobytnou" ulitu, to ale málokdo dokáže.

2 0
možnosti
RP

Jestli máte tip na nějaký mód života, který by vyhovoval všem a který by nikoho neodstrčil až na úplný kraj, tak si jej prosím nenechávejte pro sebe a dokončete svůj článek.

0 0
možnosti
Foto

Nechci dávat tip na mód života, jak to nazýváte, Radku - ačkoli samozřejmě podle jednoho, který jsem našel a považuju za dobrý, žiju. Ale moje cesta není cesta těch druhých. ;-)

Ale pro začátek by stačilo, namísto módů života, vrátit se k právu a ctít v našem státě lidská práva. Nejméně polovina těch lidí bez domova doplatila na to, že zde přestala platit presumpce neviny. To považuju za nebezpečné - tak se ozývám.

Díky za reakci a přeju pěkné dny.

0 0
možnosti
MJ

Pardon.

Přečetl jsem si podruhé Váš článek. Poprvé jsem ho špatně pochopil. Vlastně špatně četl.

0 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Musím si najít v archivu televize Vámi vzpomínaný díl počasí. Neznám bezdomovce, který by nechtěl změnit svůj osud a že by nechtěl mít aspoň malou šanci bydlet v teple, mít dostatek potravy atd., atd. Jo ano jsou i , vlastně tací. Ale ti jsou duševně nemocní, nejsou schopni si naplno uvědomit svůj stav. I ti bezdomovci, kteří propadli naplno beznaději a vlastně už kapitulovali , nejsou rádi za život na ulici.

Jdu hledat v archívu , třeba to tam už bude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 587x
Jsem člověk, muž, partner, táta i syn, kamarád, soused a známý - jeden z nás všech. Zabývám se humanistickou astrologií a jejím praktickým užitím. Baví mne hudba, moji bližní a dění okolo mne. K uchopování světa používám pravici i levici, takže cestu vidím v použití obou, ne ve stranění jedné z nich.