Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, chápu, ale my starší, co jsme prožili 68. rok v ČSSR, sametovou revoluci, rozpad Československa, Václava Klause a Miloše Zemana, zase 11/9 jako nějaký zásadní přelom nevidíme. .....Zásadní přelom byl rozpad SSSR, abychom nezapomněli, to ano..... Útočné války, intervence, které provedly USA pod vedením Bushe jr. , nic světoborného nedokázaly - bylo to americké BUBU na svět, kterému stejně nerozuměly. Podobně jako USA neuspěly ve Vietnamu, ani válka proti muslimům toho moc nedokázala, snad vyvolala ještě větší nenávist?

0 0
možnosti
Foto

,,My" starší většinou chápeme to, co se nazývá antagonizmem, vč. toho, že mnohdy jsou jeho kořeny v mnoha podobách i polohách. A to známe jak z našich životů, tak i životů našich předků, potažmo i jejich předků:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Ano, oním datem se svět v mnohém změnil. A také se více a otevřeněji začala praktikovat geopolitika. Všemi prostředky. Má maminka ten den plakala, a stále mně opakovala. ,,Jiří, ona bude zase válka". Nedivil jsem se jí. Snažil jsem se jí uklidnit. Ač i mně bylo jasné, že amíci to jen tak nenechají a ani nemohou.

P.S.: zde mé vzpomínky na onen den, viz.:

Den, kdy se změnil svět - Blog iDNES.cz

3 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1770x
Spisovatel, bubeník a podporovatel umění.

Pražský rodák, logistik, pivař a hokejový fanoušek.

Libertarián, který procestoval USA, Británii a Skandinávii.

Muví plynně anglicky, pokročile německy a švédsky.