Diskuse

Nový článek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kion1

21. 4. 2008 23:44
Volič Národní strany

R^[>-]:-/

0 0
možnosti
M

mafra_fan

16. 4. 2008 8:51
ovšem nejtragičtější je,

že tato "společnost" se definitivně rozložila již před rokem 1989 a rozklad kontinuelně téměř 20 let pokračuje...

0 0
možnosti
JG

nápad

16. 4. 2008 8:09
Ano, společnost je v rozkladu

Vážený pane, máte naprostou pravdu. Společnost je v rozkladu a to už dlouho. Vaše nabádání, pojďme s tím něco dělat, přichází za 5 minut 12. Ale neochota českých lidí, něco s něčím dělat je známá. V naší republice je králem ten největší podvodník a grázl. Když někdo na něco upozorní, je tím vyvrhelem on sám a to je situace, krerá stojí za zvážení. Proč? Myslím si, že je nejdříve třeba se vypořádat se všemi politiky a to úplně ze všech stran, vyházet je, protože ve funkcích jsou už moc dlouho a jsou všichni někomu zavázáni. Až dojde k očištění "politického řemesla" a nebude znamenat politik - grázl, potom je šance dostat do politiky nové, rovné, mladé a vzdělané lidi, kteří to snad opravdu budou myslet dobře ale musí si být vědomi, že jsou sledováni a že jim nic neprojde. S tím souvisí očištění soudců, policie a vůbec všech, kteří můžou hrabat pod sebe. Na tento proces ale musíme být jako národ jednotní a hlavně musíme chtít a nejen v koutku nadávat. Pak věřím, že dojde ke změnám.

0 0
možnosti
S

sinatra

16. 4. 2008 7:38
?

Pořád se zde píše jak je naše Česká společnost v rozkladu.Myslím že ještě né.I když věru má velice schopného učitele v Evropské Únii respektivě v jejich řídících orgánech.Tolik rozkradených, nesmyslně a protekcionářsky rozházených peněz ovšem v miliardách Euro se jen tak ve světě nevidí.A nyní to hlavní.Evropská komise rozhodla že se o těchto rozkradených penězích nebude veřejně hovořit.Takže máme co dohánět.Co byste na př.vážení voliči řekli k tomu že by naše vláda  zasedala pravidelně v Praze a pak zase v Brně i s celým svým aparátem a obouma sněmovnama.:-P

0 0
možnosti
S

saturninka

15. 4. 2008 22:43
welcom Florida

bohužel společnost už definitivně SHNILA takže by by by and WELCOME Florida;-);-);-);-);-)

0 0
možnosti
S

stormon

15. 4. 2008 22:16
No,

když vpravo vidím, že autor se chce zabývat energetikou a téma mu nějak nenápadně sklouzne k ČEZu, vypadá to na takovou lehkou manipulaci. Gross je populární téma, proč se taky nepřiživit.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

15. 4. 2008 19:37
V rozkladu? To snad ne.

Nic proti obsahu článku, ale ten nadpis a závěr o rozkladu společnosti skrzeva jednoho mafiána Standy Grossů?? To není jen přeháňka, to je nesmysl.

"Tmelem" společnosti naštěstí není ani Gross ani Krejčíř či kdokoliv jiný z vykuků, ale normální drtivá většina více či méně zdravých a poctivých firem a občanů. To, že o výkucích víme, můžeme je kritizovat, když už ne potrestat, a na základě systémových změn kontrolních mechanismů uchránit společnost od budoucích vykuků, je hlavní síla zdravé společnosti a já si dovolím říci, že naše společnost je standardně zdravá.

Jestli kdy byla společnost ve faktickém rozkladu, pak to bylo do roku 1989.

Od té doby to není se zdravím 100% ní, ale čím dál lepší to je určitě a tak je to správné a tak to má být. :-)

0 0
možnosti
JN

jarda41

15. 4. 2008 21:53
Souhlasím s Vámi

a ne s autorem. Asi jsme nedostatečně závistiví :-).

0 0
možnosti
K

klimap

15. 4. 2008 18:56
Čestné prohlášení.

Čestně prohlašuji, že bych si nakradl také.

0 0
možnosti
AH

alex hart

15. 4. 2008 14:42
Jedna velká mafie

No samozřejmě je to jen divadlo pro občany.

Ale kdybychom měli soudit všechny takové jako je Gross, museli bychom s nimi soudit i mnohé další a nezametat vše stále dokola pod koberec.

Třeba pana Čunka, a všechny ty, kteří pomohli utéct Krejčířovi, a také pořádně vyšetřovat a soudit všechny ty rozkradené fabriky za miliardy a celý ten velký švindl, co byla kupónová privatizace, a korupci policie, a státních a městských úředníků a zejména soudů.  A také bychom museli soudit mnohé členy našich předchozích i současných vlád, kteří takový bezbřehý bordel umožnili a nadále umožňují.

A to jistě nenastane, takže se dá čekat, že se vše vždy znovu a znovu bude zametat pod koberec.  

0 0
možnosti