Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná byste seměl trochu víc zajímat o zákonitosti ekonomiky,

Vaše volání po právním prostředí a jiných "nectnostech" jsou v podstatě jen plácnutím lžíce vody do oceánu,

Základním hybným kamenem je: vyrobit - prodat. Kde není trh, není ekonomika a není vše ostatní.

Za 20 let úspěrného budování kapitalismu jsme to díky našiom povedeným vládám "dotáhli" tak možná někam na úroveň Indie.:-P

Jo a odobách minulých toho také moc z ekonomiky nevíte. Jinak byste nezapomněl, že hlavním naším obchodním artiklem byly výrobky Zbrojovky Brno. Jenže o tom se nemluvilo tenkrát vůbec a dnes se o tom raději mlčí. ;-)

0 1
možnosti
KF

Dnes je naopak hypertrofie základních lidských práv pod vedení Štrasburku. A žádná dobrá věc to není, když vidím některá jejich rozhodnutí.

0 0
možnosti
JSS

Nelze nereagovat!

          To, že jsme ztratili- prodrbali naše strojírenství - totálně zemědělských strojů, textilky, sklářství, značně i elektroniku - velké stavebnictví, farmacii téměř  celou, chemii podobně a v zemědělství udělali veletoče měrem dolů - to je VÝSLEDEK !

          Viníci - že právníci. Ti jsou fiškusové - přihrávají si a nahání kšefty! Viníci jsou naši politruci - jmenovat bezvýznamné - bylo by jich na několik stovek!  Jsme ve vleku - ve vleku, kdy nikdo neví kam se řítí.....

0 0
možnosti
JA

J98i76ř90í 50A65l62e54x18a

3. 1. 2014 13:57

K právníkům jsem se nedostal. Dočetl jsem jen na místo, kde bylo za bolševíka vše lepší (až na ty mrtvé a ty zničené životy, že....).

Fuj. Rv

0 0
možnosti
KF

Podívejte, pokud si vezmete statistiky, tak zjistíte, že dnes se průměrně nedobrovolně umírá více... Zničené životy Vám neposoudím.

0 0
možnosti
JP

Nechci házet právníky do jednoho pytle, ale jejich profesní úroveň, teda alespoň většiny z nich je, diplomaticky řečeno, velice slabá. Stačí si vzít "Sbírku zákonů" a člověk se diví, jak zákony, počínaje  Ústavou a konče posledním zákonem si navzájem odporují a nebo jejich ustanovení jsou v rozporu mezi sebou, nebo řešej zbytečně detaily, když je to v nich uvedeno obecně. Kvalitní zákon, aby člověk hledal mikroskopem. Vždy se děsím nového zákona, protože ten starý, udělaný za bolševika byl lepší. Právníci si neuvědomují, že zákon je pravidlo nebo norma, dle kterého se musí konat, ale nezlobte se na mne, ono je to často nemožné.  Jinak platí pravidlo, že pokud se sejdou čtyři právníci k jedné cause, mají na ni pět zcela odlišných právních stanovisek. Rovněž tak mě děsí nulová odpovědnost soudců za svá rozhodnutí. Za co maj  tak slušnej plat, sociální výhody a nepostižitelnost

4 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1332x
absolovent ČVUT