Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

24. 4. 2008 22:23
Šelma už je už tady -mezi námi ?

Karma- i když ve skutečnosti je to ještě mnohem horší než jak jste popsal. Není problém i na netu zjistit ze které strany na nás Velký bratr dýchá. Asi to tak má být, aby se naplnila slova novozákonní Apokalypsy : "A ta šelma nutí všechny, malé i velké, bohaté i chudé, aby měli na pravé ruce, nebo na čele cejch, aby tak nemohl prodávat ani kupovat ten, kdo není označen jménem té šelmy, nebo číslicí jejího jména. To je třeba pochopit; kdo máš rozumu, sečti číslice té šelmy. To číslo bude označovat člověka - to číslo je šestset šedesát šest" (Nový zákon, Apokalypsa 13/17,18. Jistě mnoho lidí ví, že tenhle dabelský "kód" byl skrytě zakomponován již do čárkového kódu. A také snad není tajemstvím, že hebrejský ekvivalent našeho písmene "w" je v tomto jazyce zároveň číslicí( podobně kdysi i u nás používané římské číslice - kdy písmeno , je zároveň i číslem např. V = 5, ). Když tedy tukáte x krát denně do prohlížeče "www" , odpovězte si sami co to znamená, resp. může znamenat.(Pokrač.)

0 0
možnosti
S

Semper2

24. 4. 2008 22:44
Re: Šelma už je už tady -mezi námi ? II.

A čipování ? Až přijde vhodná doba , pak ČR bude jistě "avantgardou" jako vždy. Díky typicky českému až dětskému nadšení pro všechny tech. novinky , to u nás nebude větší problém. Tím spíš, že to na začátku jistě bude spojeno s nějakým tím cukrátkem v podobě slevy v hypermarketu nebo dokonce na daních.

A lidé vystrašení chaosem a (dotovanou) kriminalitou, budou u nás jistě stát frontu na svůj "cejch". Jenom pár "černoprdelníků" , kteří vytuší co se děje zmizí v ilegalitě a Velký bratr z nich promtně vyrobí kriminální individua ne-li rovnou teroristy... Jak to bude vypadat jinde prorokovat neumím - ale až to přijde já osobně balím a prchám do Polska. Už tam mám obhlídnuté místo...A jak to /snad/ oddálit ? Pokud mobil, pak používat jen jako stacionární. Žádné karty! Žádný i. banking ! Místo toho si, pokud nepodnikáte, pořídit účet s cest. vkladní knížkou - je zadarmo, žádné poplatky za vedení, a vybrat mohu na každé poště,zaměstnav. mi na ni musí poukázat mzdu, k čemu bankomat...aj.

0 0
možnosti
AH

nyny.

24. 4. 2008 15:17
na jednu stranu chápu

že to takhle vidíte, na stranu druhou mně osobně je to tak nějak jedno.Já mám pocit, že člověk, který žije slušně a neprovádí kriminální činnost se nemá čeho obávat, pokud zahybáte manželce, tak to stejně děláte s vědomím, že to na vás může prasknout a navíc halt každý si nese důsledky svých činů. Vůbec si nedělám iluze, že ať již zákon je takový či makový, policie a tajné služby či kýho čerta si stejně dělají co chtějí. minimálně v jednotlivých lidech a nikdo na to prakticky nemá šanci přijít. A poklud se někdo chce někomu dostat na kobylku, ušije na něj boudu stejně ať by měl odposlech, či nikoli a povídal tam co chtěl, a naše soudy to spolknou viz.Kájínek třeba. Takže vlastně suma sumárum, mi to přijde jako nic nového ani výjimečného.

0 0
možnosti
PZ

Tuřínek

24. 4. 2008 14:06
...

Ne že by se mi líbila představa, že mě může někdo odposlouchávat, ale Vy si tak trochu protiřečíte. Napsal jste: "Ať nás všechny chrání před teroristy, ale ať se nevšímají soukromí každého slušného občana". On je problém v tom, že to je poněkud protichůdné. Tenhle zákon má být přeci jen na ochranu, pochybuji, že se páni poslanci nebo policajti těší na to, až si budou moct poslechnout Mařenku Novákovou, co povídá Andulce od vedle...

0 0
možnosti
MM

myskamiki

24. 4. 2008 13:36
absoluvent

absoluvent CVUT a napise tohle? Meli jste neco o telekomunikacich?

K lokacnim datum, IMSI atd. podle ktereho se da mapovat pohyb MS se dostane par vybranych pracovniku daneho operatora a ti jeste maji spoustu restrikci. O propojeni s policii silne pochybuji, ta tak dostane stazena data.

Na druhe strane, policie je schopna pomoci mobilnich BTS jiz ted monitorovat pohyb jednodlivych MS, takze mam pocit, ze se vsichni probudili o nekolik let pozdeji :)

A kazdy mobil je neustale smirovan systemem, jinak by si nikdo nezavolal.

0 0
možnosti
DK

dakram1

24. 4. 2008 13:21
Už se těším na další kolo...

Kdo se nad tím zamyslí, ať zleva či zprava, tak už nám chybí k dokonalé "spokojenosti" s evidencí jen čípování-;-( jako pejsky....a blížíme se katastrofickým filmům a vizím...

0 0
možnosti
S

Semper2

26. 4. 2008 22:45
Re: Už se těším na další kolo...

R^XR^

0 0
možnosti
M2

Macho 2

24. 4. 2008 12:31
Bohužel pane.

Plně souhlasím.

Bohužel i s poslední větou. Mafie si to prosadí. To je jejich chleba.

0 0
možnosti
LH

Huhukoktejl

24. 4. 2008 12:29
Hmm..

Ještě pár let, pár takových článků a již brzy se budeme ptát, kam zmizel mlíkař? A kam zmizel Josef Novák? ...Velký bratr tě vidí..

0 0
možnosti