Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Raverr

18. 4. 2008 12:43
cenu elektřiny

čez snížit nemůže. ta je opravdu určena poptávkou a ta v dnešní době bude těžko klesat. ve chvíli, kdy by čez elektřinu slevnil, byla by okamžitě skoupena spekulanty, kteří by ji dále mohli prodávat za tržní ceny. licenci na prodej elektřiny má v čr přes 200 firem a ty ji mohou prodávat i do zahraničí. nemá tedy význam stále nadávat na ten čez, protože ten cenu elektřiny neurčuje.

0 0
možnosti

Alison

18. 4. 2008 10:55
čezíci

copak čezík to jsou machři - jo někdo holt nemá v kebuli nas----áno ale má tam rovnou piliny;-D

0 0
možnosti

Frank Open

17. 4. 2008 22:12
stát nemá odpovědnost za energetiku??!!!

Nikde na světě není ponecháno řízení strategických odvětví zcela trhu pouze v ČR mají nezodpovědní politici totální prostor zničit důmyslný energetický obor. Dříve bylo energetice věnována patřičná pozornost, která byla přes důslednou kontrolu neustále vyhodnocována! Pochybení tvrdě trestáno! Nikdo si nedovolil koupin nekvalitní trafo(i kdyby bylo zadarmo p.Beneši) neboť způsobené škody jsou daleko vyšší! Dnes už to neplatí a ztráty z  výpadů nemusí ČEZ  při vyhlášení kr. stavu uhradit. Jak dlouho vydrží tak ubohé řízení energetiky v ČR? Tak dlouho, dokud bude na Hradě presi .ent přijímat korupční dary pro POGVK. K tomu se přibalí řada politikůa lobbistů Marková a spol. a po nakapsovaných managerech na Floridě může přijít i dlouhá tma. Bezpečnost státu sice ohrožena, ale na Hradě a  v Lánech mají záložní zdroje tam lednice nevytečou, jídlo se nezkazí ani u Kalousků. Proto tak mizerně řídí hlupci ČEZ , potřebují prachy na korupci(Dalík a spol. udělá Festival  a raut za 50MEGA) a jedem. 

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

17. 4. 2008 13:17
Kdo za to může?

Myslím, že manažeři ČEZu si to moc dobře uvědomují. Kdo podle mě neumí do pěti počítat jsou různí zelenožabičkáři a hlavně Jihočeský spolek drben, který zřejmě touží po valše...

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1332x
absolovent ČVUT