Mám strach z toho, že se nebudu moct spolehnout sama na sebe

Sara McMillanová se potácí na pokraji vlastní krize. Nedokáže se vyrovnat s vlastní minulostí a její přítel Chris Merit se jí neotevře natolik, aby poznala i jeho temnou stránku. Touží po ní, stejně tak jako po něčem podobném

Jenže co kdyby jeho špatnosti byly opravdu tak šokující, že by od Chrise chtě nechtě musela odejít?

Dá jejich rýsující vztah všanc jeho dřívějším pudům? Co může ještě skrývat?

Problémy se rozhodne dělat i rodiny Sary. Po dvou letech se střetne s Michaelem, kterého pošle její otec, aby ji vzal zpátky domů. Jenže je to ten domov, který ona chce? Proč je zrazována ze všech stran od vztahu s Chrisem? Proč o ni bojuje i její šéf Mark Compton, který byl dříve přítelem, dnes jen obchodním partnerem, Chrise?

Vztah vs. sex. Tajemství, které zabolí. Ve smrti nevinných může být skryta vnitřní síla. Pravá jména milenců. Zakázaná aktivita v popředí druhu.

*

Slyším se, jak křičím rozkoší, ale neuvědomuju si, že jsem to já. Nikdy jsem nebyla při sexu takhle hlasitá, teď ano. Hořím touhou, aby mě konečně dodělal. Pálí mě každý sval v těle. A pak se moje pohlaví konečně stáhne

kolem Chrisova penisu a začne křečovitě pulzovat. Tělo mi ztuhne a rozkoš sjede po páteři jako blesk až do dělohy, odkud se šíří dál. Chrisovi splyne ze rtů tichý hrdelní sten. Zaboří se hluboko do mě. Proudí do mě jeho horké semeno a napětí v končetinách povoluje. Ruce mám jako z hlíny a podklesnou mi v loktech. Chris si mě převalí k sobě a přitiskne si mě zezadu.

Jsem jako zkamenělá, jen uvnitř se sesypávám. Celý prostor kolem mě jako by najednou zmizel a nezbývá nic než to, co se stalo před dvěma lety. A černá díra mého utrpení. A taky jistota, že jsem tohle na sebe i Chrise přivolala svými činy, svou bláznivou nezodpovědností. Slabostí. Byla jsem tak strašně osamělá, ztracená, a Michael byl jedinou spojkou, kterou jsem měla s matkou a taky s otcem, jenže ten se mnou nechtěl mít nic společného.

*

Po pěti měsících čekání jsme se dočkali překladu pokračování o sexuálně zaměřených denících zmizelé Rebeccy a o bývalé učitelce Sáře, která se snaží vypátrat, kam majitelka neobvyklých praktik zmizela. Tentokrát se dějově daleko neposouváme, ale vztahově naopak skokem. Navíc přibývají stále častější popisy lechtivých skutečností. Tím již autorka překvapila minule. Opět čtivé, ale již ne tak překvapivé. Čím nás překvapí příště?

Název knihy: Sama sebou (Being Me)

Autor: Lisa Renee Jonesová (http://lisareneejones.com/)

Nakladatelství: Ikar (http://ikar-knihy.cz/)

Vydáno: červenec 2014

Autor: Josef Němec | středa 30.7.2014 0:01 | karma článku: 4,85 | přečteno: 388x
  • Další články autora

Josef Němec

Svoboda se neodpouští

30.12.2023 v 16:48 | Karma: 4,77

Josef Němec

Požár se nezapomíná

31.12.2022 v 17:57 | Karma: 3,90

Josef Němec

Zmizeli neznámo kam

26.8.2022 v 7:43 | Karma: 3,89