Skutečně pravdivé prohlášení Václava Klause

Rozhodl jsem se založit Společnost pro věcí na pravou míru. Těch dezinformací a lživých zpráv, které se potulují v mediálním prostoru, je opravdu mnoho a někdo už v tom prostě měl udělat pořádek.

Tak třeba včera proběhla zprávami takováto obrovská lež. Václav Klaus si prý měl zase rýpnout do ODS a prohlásit o ní, že se z ní vytrácí autentičnost. Drzost a lživost tohoto prohlášení je přímo zarážející. Rozhodl jsem se tedy dopídit pravdy.

Skutečnost je tedy taková: Václav Klaus měl poprvé v životě slabou chvíli sebekritiky. Díky jistému komunikačnímu šumu došlo k naprostému převrácení toho, co mělo být řečeno.

Správně je to takhle:
„JÁ svá ideová východiska v současnosti nesmírně zplošťuji, a tím se z osoby vytrácí jakákoliv autentičnost. Sázka na zjednodušený prozemanismus, antihavlismus, antihomosexualismus a jiné ismy (nejvíce ztělesňované samozřejmě Mnou, Mojí rodinou, Petrem Hájkem, Borisem Šťastným a dalšími mými klony) jsou naprostým omylem. To není žádný autentický liberálně-konzervativní postoj, to je jen Mé bezmezné jajánkovství. Proto Mé deklarace nikoho neoslovují."

Doufám, že jsem našemu bývalému panu prezidentovi, nejchytřejšímu člověku a i nejstatečnějšímu bojovníkovi prokázal zveřejněním jeho dnešního a skutečně pravdivého prohlášení velkou službu.

Napsáno pro Zprávy zprava (viz:http://www.zpravyzprava.cz/2013/10/28/spolecnost-pro-uvadeni-veci-na-pravou-miru-skutecne-pravdive-prohlaseni-vaclava-klause/)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Kukla | úterý 29.10.2013 17:05 | karma článku: 16,25 | přečteno: 1097x