Komunisté zase řádili na facebooku

Blíží se 27. červen, den připomenutí památky politických vězňů. Byli to lidé, kteří v době komunistického režimu byli tvrdě trestáni za své názory a za svůj třídní původ. Na facebooku vznikla pod hlavičkou Příběhů bezpráví (což je projekt společnosti Člověk v tísni) událost Fandím skutečným hrdinům, kde můžou lidé uctít památku hrdinů protikomunistického odboje. Něco se zvrtlo na tuto událost přišli komunisté. Začali tam spamovat a tu událost zahltili svou komunistickou agitací. Uveřejním zde několik případů jejich řádění.

Tomáš Kott KOMUNISTÉ BYLI JSOU A BUDOU!!!BUDOU VŽDY BRÁNIT OBYČEJNÉ LIDI PROTI VYKOŘISTOVATELŮM!!!AT ŽIJE KSČ AT ŽIJE SOCIALISMUS!!!

Milan Matuška PÁNEK M. - DĚDKU, JSI PŘECHYTRALEJ, ALE U TEBE TO SAMOZŘEMĚ ZAMENÁ, NEDOUČENÝ DEMAGOD NA ÚROVNI TRILOBITŮ. A CO DĚTI PÁNEK, VYCHOVAL JSTE JE ŘÁDNĚ? JSOU PO VÁS? ABY VÁM DĚLALI RADOST....

Tomáš Kott JSEM KOMUNISTA A JSEM NA TO PRÁVEM HRDÝ!!!KOMUNISTÉ TU BUDOU VŽDY NA STRANĚ SLUŠNÝCH A POCTIVÝCH LIDÍ A TVRDĚ ZTRESTÁ ZLODĚJE A TUNELÁŘE

Josef Mikeš Občas slyším, že komunistický režim od roku 1948 byl prý horší než nacisti. Toto tvrzení je odporná lež a zločin. Bestialita nacistických Němců byla nevýslovná (právě jsem zhlédl na ČT2 dokument Ležáky) a jejich režim směřoval k vyhlazení českého národa. Komunistický režim naopak zavedl sociálně spravedlivý režim. To že zde hlavně v počátku docházelo k excesům je odsouzeníhodné, ale nic to nemění na podstatě, že se jednalo o sociálně spravedlivou společnost, kterou současný kapitalismus zlikvidoval a dostává nás zpět do 19. století opovrženíhodného raného kapitalismu!!!! Sám velký odpůrce komunistů Pavel Tigrid, že nacisti byli daleko horší a tento člověk měl důvod komunisty nenávidět..... Také se mi nelíbí, že neustále slyším o západním odboji a vůbec se nemluví o komunistickém odboji za II. světové války, který byl větší. To je překrucování historie. S úděsem jsem zjistil, že památku parašutistů, kteří provedli atentát na Heydricha a kteří zaslouží nejvyšší úctu, si přisvojili k propagandě, aby propagovali západní odboj vůči komunistickému......

Tarik Muhic A taky to, že zradili vlast, nerespektovali zákony a vůli většiny a podpora vraždění a řádění "3. odboje". Přpomenme si tyhle zločince a jejich zrůdne činy každý den! - reakce na komentář Příběhů bezpráví: "Všechny vězně v tomto fotoalbu spojuje to, že se stali oběťmi totalitní justiční zvůle. Propomeňme si je alepoň jednou za rok."

Stanislav Vaculík Takže KUKLO: Nemůžeš tvrdit, že v naší zemi je 80 - 90% komunistů. Tím zuřivým nesmyslem nenakrmíš ani prasata. A jestli vás, 20 - 10% gaunerů starých struktur Klausovy mafie jsou normální lidi, TAK TO UŽ JSEM V NOVODOBÉM O.F. také zažil. Většinou v kolektivech, kde 99 hajzlů z toho Tvojeho "slavného" Občanského Fóra VRAHA Vaáclava Havla, vyštvalo posledního spravedlivého, porotože jim narušoval Klausovu onanovou volnou ruku trhu..... Mám tě v databázi jako cca dvacátého kašpara do přímého přenosu, až budou seriály v TíVí o vašich zločinech - počítej s tím, že si i Tebe pohlídáme...... - Já jsem nic takového netvrdil (odkaz na vlákno: http://www.facebook.com/events/450233791655288/permalink/450748611603806/)

Co na to říct? Je normální těmito urážkami a tou lži znevažovat památku hrdinů? Je dobré, že KSČM a tito její příznivci získávají zase větší a větší moc? Dá se to jejich chování donekonečna omlouvat finanční situací? Osobně si myslím, že ne. Projevy těchto lidí by nám měli být výstrahou do budoucna!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Kukla | pondělí 25.6.2012 22:35 | karma článku: 17,25 | přečteno: 1214x