Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale co se stane, az jich bude, pri tom tempu mnozeni, vic, nez tech, co se tolik nemnozi a pracuji? Kdo je bude zivit?

3 0
možnosti
PF

Dávám karmu, nemám nic proti finančnímu příjmu pouze za odvedenou práci. Práce v Technických službách či v jiných městských organizacích je dost a dost. A uklízet hlavně po sobě je také dost výchovné. Problém mám s vlastním příkladem. Pokud sám participuji ve firmách provozujících ubytovny pro nepřizpůsobivé nebo vlastním akcie na jméno ve firmě provozující výherní automaty, pak těžko chci sám něco radikálně měnit.

2 0
možnosti
TB

Pane senátore, v zájmu nás, Vašich voličů, sdělte Vaše poznatky i svým kolegům v Senátu a všude jinde, kde někdo o něčem rozhoduje.

K tomu jsme Vás zvolili. [>-]R^

6 0
možnosti
Foto

Opakuji se, ale konečně rozumnej názor. Karma, podpora a palec nahoru.R^

5 0
možnosti
Foto

konečně rozumný názor R^ karma

6 0
možnosti
DF

Článek je založen na lžích. Lidi, nevěřte tomu, že rodina se čtyřmi dětmi bere 37 tisíc. Nebuďte hloupí. Dávám odkaz na kalkulačku, tam si každý může podle počtu lidí zjistit, kolik má rodina životní minimum. 

http://aktualne.centrum.cz/finance/kalkulacky/zivotni-minimum.phtml#utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=aktualne-dynamic

0 11
možnosti
MS

Ovšem nepopřete, že příspěvek na bydlení dostávají skutečně ve výši kolem 8 tisíc. Zpravidla dostávají tolik, kolik činí jejich nájem podle nájemní smlouvy, čehož mazaně využívají "sociální podnikatelé", pro které se romská rodina tímto paradoxně stává solventním nájemníkem. :-/

7 0
možnosti
Foto

Nehledím na cenzora a dávám článku karmu a podporu. R^

7 0
možnosti
PN

Oni by neleželi v příkopu, ale popadli klacky a páčidla a šli by si vzít - když jim nedáme. A to je přesně to, co vláda nechce. Etnický konflikt. Tak je raději korumpuje dávkami, aby bylo pohodlnější válet se na dávkách než chodit krást a loupit. Protože živit se prací varianta není. Pro někoho.

5 2
možnosti
JK

Jenomže tím jen problém odsouvá.  A o to to pak bude horší.

8 0
možnosti
PK

P68e27t12r 38K35u94h57n

9. 6. 2013 8:56

Stát si všemi těmito a"sociálními" dávkami kupuje jen menší romskou kriminalitu. Zajímavý byl nedávný názor v diskusi, že neexistuje v Evropě stát, který by neměl s romskou komunitou problém. Jelikož jsou to navíc problémy několikset let trvající, bude bezpochyby problém na straně romů. Jsou přeci známé případy řady lidských skupin, které v historii přesídlily, ale žádná z těchto skupin nikdy neměla takovéto dlouhotrvající neshody.

 Neházejme všechny romy do jednoho pytle. Každý - i já - zajisté máme zkušenost s romy, kteří pracují a jsou začleněni zcela normálně do společnosti. A tito nemají absolutně žádný problém, protože okolí se na ně dívá jako na občana "normálního". Osobně takové znám čtyři, tři mají za manželky- jak to napsat, aby to nepůsobilo rasisticky(tady vidíte, kam jsme to v této otázce dopracovali) tedy- neromky. Jeden byl vychován v dětském domově. Všechno prima kluci.

Pak zde máme ovšem zkušenost s tou druhou částí romského etnika, tu negativní. A 400 let negativních zkušeností dokáže vytvořit docela brutální averzi, kterou rozhodně nevyřeší ani Kocáb ani jemu podobní, ani studie všemožného začleňování, vyčleňování, ani studium romistiky, ani programy všeho možného a nemožného.

Vše to vyřeší jen a jen peníze, tedy ta "oblíbená" ruka trhu. Chcete peníze? Vydělejte si je. Nelíbí se vám to? Běžte jinam, evropa je otevřená, všude se k vám budou chovat naprosto standartně, tedy narazíte na stejnou otázku, chcete peníze? Vydělejte si je!!!

Potažmo - nemít rád někoho, kdo nepracuje a bere mi moje, odpracované peníze, není rasismus, je to jen přirozená modifikace starého českého, spíš celosvětového a celospolečenského - "Kdo nepracuje, ať nejí".

16 0
možnosti
Foto

tento článek nesmažou. Jen pokud jde o Zemana - senátora, starostu a Arbeitsgebra bral bych kdyby ten svůj názor prosadil a pokud ne, tak aby funkce opustil. To je jediná možná reakce pokud se nacházím ve společnosti lidí neakceptující dlouhodobě můj názor. Takhle sedí na třech židlích a dvě mu platíme my z našich daní aniž by cokoli ze svých zdravých názorů prosadil.

0 0
možnosti
PK

Za tohoto systému je vše především byznys - ubytovny, přestěhování, uvolnění bytů v atraktivnějších místech, koncentrace do dříve normálních lokalit. Někdo se má dobře a stát to platí. Významný je též příchod nových ze Slovenska, vysoká natalita. Něco by se dělat dalo, ale ...

2 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Seznam rubrik