Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HBM

Pane Koubo, u nás se hodně zapomíná a alibisticky překrucuje. Takže, připomínejteR^.

0 0
možnosti
JJ

;-DR^...Vcelku výborně, pane Josefe! Jenom ten divoký západ bych raději sunul konečně mírně k východu.

Jó, papákmotříček Klaus, tím všechno nekončí, škodit budou dlouho ještě jeho pohrobci a neskutečně pilní poskokové, pomocníci a pucflekové. Dva provokatéři z jeho squadry vám nenápadně přihobkali na diskusi, a že se snažili, je vidět na každém jejich kroku.

0 0
možnosti
RF

R96a58d76i97m 14F65r79a74n38c

26. 3. 2013 17:30

A máte jich zde pár provokatérů hned nasáčkovaných.:-) Ani se nedivím, ti rudoši nebo Stbáčtí špiclové vlezou většinou všude, kde se začnou odkrývat staré resty, politické lumpárny a ekonomické průsery.

R^Ode mě přijměte karmu.

5 0
možnosti
JJ

;-D...taky jsem napočítal zatím dva. Oba se dole dostali už na desítku.

0 0
možnosti
LC

Tak jsem četl, až jsem došel k větě "Jako nezná špinavé peníze ... "  a stačilo. Pane Koubo, zjistěte si už konečně co ten Klaus v téhle věci vlastně řekl. Už jste s tím trapní. Nebo jste také zastáncem hesla, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou?

1 5
možnosti
SN

:-)  Panu Hermánkovi,Ševěčkoví a paní Nemannové vřele doporučuji přečíst pozdější blog Zdeňka Zábojníka,Jak se rozkrádalo za časů Klausovy ODS možná, že ustoupí ze svého modrého přesvědčení!!!

5 0
možnosti

Běžte s tím na policii. Dnes existuje silná "společenská objednávka" pro stíhání korupce.

1 5
možnosti
MN

Neviděl jste, neslyšel jste, ale soudíte. Máte na to právo...Rv

0 4
možnosti
Foto

Pokud je to na mne, tak proč palec dolů? Nelíbí se vám, že to právo mám?

4 0
možnosti
Foto

Klause, a to jsem jeho důsledným kritikem, jsem nikdy nic podobného neslyšel říct. Ani jsem nezaregistroval, že by něco podobného slyšel od něj někdo jiný.

To však neznamená, že by mu obdobné smýšlení a směrování bylo cizí. Jeho názory zcela nepochybně upřednostňují ekonomiku před právem a nepopiratelně ekonomický úspěch staví na přední místo žebříčku hodnot. Nezapomeňte na jednu z jeho prvních vět vyslovených po ´89:

"O peníze jde až v první řadě".

4 0
možnosti

Pane Machačku, pokud si uvědomíte, že peníze jsou specifickým druhem "zdrojů", pak zajisté uznáte, že to platí pro všechny lidi - pro Vás možná tuplem, že se štětíte, jak Vás VK odhalil  ;-)

1 5
možnosti
SN

:-) I když Vás diskutéři ometají, napsal jste to perfektně! Všechno byla od sameťáku promyšleně rozehraná šachová partie, kde obyčejní pěšáci neměli šanci. Pokud si zpětně promítnete úroveň dvou presidentských voleb, vyhrožování, útěky poslanců, pak hlídání přeběhlíků po volbě státní ochrankou, tak jedině hlupák si může myslet, že všechno bylo náhoda. Ba ne! Už od první vlády, která fakticky vzešla z prognosťáku, jsme mohli tušit, že něco není normální!  Celkem spolehlivě to potvrzuje rozhovor s bývalý ministrem Stráským. A poslední neohraničená amnestie to plně potvrzuje! R^R^R^

5 1
možnosti
Foto

A já jsem zase skálopevně přesvědčen, že si, pane Koubo, své argumenty cucáte z prstu. Kdy před prezidentskou volbou Klaus sliboval, že nebude nikdy amnestovat. Možná, že něco podobného řekl v roce 1990 jako v reakci na Havlovu amnestii...

Vaše argumentace a kritika připomíná incident při kterém řidič strhne auto do pole, aby zachránil sebe a osádku, protože proti němu jede nebezpečně předjíždějící řidič.

Ten ale ujede, stejně jako se dnes komunisti nehlásí ke 40 letům devastace a ten, kdo byl za volantem, zachránil sice osádku, ale auto lehce otloukl a pak se poukazuje na tyto škody a nikoli na škody způsobené komunisti.

Ono se říká "Kdo chce psa bít, ten si hůl najde" a "Přaní otcem myšlenky" a na Vás to sedí jako zadel na hrnec.

4 10
možnosti

Jste blázen, pane Koubo.

nebezpečný.

4 10
možnosti
DK

A co když není, Mr. Ševeček ?

7 3
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Seznam rubrik