Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Jiří Hřebáček má na problém důvodu popravy, stejný názor jako já. V bankovnictví jsou nejbohatší rodiny světa. Troufnout si jim sebrat takové privilegium stálo J.F.Kennedyho život.

Paní Irena Hrubá kouká pravděpodobně často na televizi a důvěřuje novinovým zprávám. Jen malá informace. 691 nejbohatších osob světa vlastnípodle magazínu Forbes dohromady jmění v hodnotě zhruba 2200miliard amerických dolarů.

Neviditelné jmění Rothschildů seodhaduje na asi 100 tisíc miliard. (45x víc než těch 691 dohromady.)  Rovněž neviditelné jměníRockefellerů na asi 11 tisíc miliard. Když již jsme u těch rekordů, tak sex, podnikání a vládnutí jde v ruku v ruce. Muži mají změnu a sex rádi.

0 0
možnosti
JS

V současné době to banky dotáhly k dokonalosti. Měna už nemusí být kryta ani tím papírem. Ty papírky už není potřeba tisknout, stačí klikat na počítači.

0 0
možnosti
Foto

Jaký motiv by měl mít L.H. Oswald-trockista a sympatizant Sovětského svazu kde dokonce i několik let žil-aby střílel na populárního demokratického prezidenta? Žádný. Navíc by tento údajný levicový pomatenec musel střílet jako mistr světa ve střelbě na pohyblivý cíl. Dost možná tento člověk posloužil jako volavka respektive bílý kůň. Byl totiž záhy velmi rychle a navždy umlčen.

Kdo někdy viděl originální Zapruderův dokument spíše nabude dojmu, že se JFK dostal do křížové palby a bylo na něj stříleno možná seshora (Oswald) ale nejspíše také zboku a hlavně zepředu. Projektily tam dle svědeckých výpovědí doslova řezaly vzduch a zápach střelného prachu byl cítit všude okolo. Mimochodem ty projektily nikdo nikdy nenašel.

Třeba archivy nebo svědci jednou promluví jak to doopravdy bylo a v čím zájmu se to stalo:-)

0 0
možnosti
MS

Na filmu je vidět,že prezidentova hlava pod úderem kulky směřovala dozadu,tedy  výstřel nejspíše padl z travnatého svahu proti němu.

Na druhou stranu cíl,který se vzdaluje se jakoby nepohybuje z pozice střelce.:-)[>-]

0 0
možnosti
JH

John F. Kennedy byl poslední us prezident který chtěl něco dělat pro obyčejné lidi.

Chtěl zastátnit FED a to nemohly politické špičky v us nechat jen tak. Trochu se jim vymanil z kontroly. Myslím si a určitě nejsem sám s tvrzením že ho nechali zabít tajné služby. Protože byl zastřelen takovým způsobem, že to nebyl žádní pomatenec, ale střelec a asi jich bylo víc. Zastřelil ho někdo kdo moc dobře věděl co dělá.;-O

6 0
možnosti
OK

vy i autor: co na to berete?

1 2
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Seznam rubrik