Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak si říkám, kdyby se ty peníze nechaly lidem, to by se uvolnilo zdrojů a možností a lidské vynalézavosti a  představivosti .   A hlavně přestali bychom si myslet, že nám někdo něco bere a že máme na něco nárok.  Nárok máme vždy jen na to co si svou prací zasloužíme. Dnes  to bohužel neplatí.

0 1
možnosti
LC

Kšíre , Vy o koze a autor o voze . Autor tady vypsal všechno , co musíme financovat, a je na nás , posoudit kolik toho je zbytného , nebo potřebného , kdežto Vy tady melete , jako vždy, ideologické bláboly.

0 0
možnosti
ZB

Nejvíc rozhazuje Ministertvo sociálních věcí 501 miliard a to se říká, že vláda je asociální. Pravda je krutá a nepopulární,nejvíc se uspoří nezvyšováním důchodů a sociálních dávek.

0 1
možnosti
Foto

ÚSTR se stal nástrojem politického boje a kriminalizace politických odpůrců režimu. Stojí to také dost peněz, měl by být zrušen.

3 1
možnosti
HBM

Pen Koubo, sice jste mi zkazil neděli, ale díky za práci, kterou jste si s článkem dal. Tolik naděje, tolik naděje..., a zbylo jen rozčarování. Kde jsou? Kde jsou všichni naši dobří rodáci...?R^

9 0
možnosti
RH

jenomže jste do jednohou pytla nasypal pro stát životně důležité úřady a na druhou stranu úřady naprosto zbytné až zbytečné.. Takto to zní jako óda na anarchii..

2 7
možnosti
LS

L62i58b19o33r 54S16y65n91e32k

24. 3. 2013 10:23

Takhle sesumírované, to zní šíleně.....karmaR^

7 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 707x
Povídky ze svého pestrého života jsem začal psát ve svých šedesáti letech na doporučení přátel.Žiji již 30 let v Kanadě BC. Se zájmem sledují politické dění v Čechách.

Seznam rubrik