Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Je to depresivní,ale nesmíme se vzdávat!

3 0
možnosti
DR

Název vašeho článku (tedy ta první část) mi připomněl nápis na pekelné bráně z Danteho Božské komedie: "zanechte vší naděje, kdo vstupujete".

My snad přece jen nějakou naději ještě máme. Jen to nesmíme vzdávat. Zdá se mi totiž, že mnoho lidí už rezignovalo, protesty ochabují, za chvíli nad tím každý mávne rukou. Prostě už to lidi přestává zajímat.

1 0
možnosti
PB

..... mňo, zkázu EU v současný podobě bych přivítal,- s tou zkázou Evropy jako takové bych snad ešče trochaj počkal !R^

3 0
možnosti
LB

Souhlasím s autorovou marností nad marnost. Svůj pesimismus jsem vyjádřil dvěma články na blogu zde o apokalyptickém osudu nás Evropanů.

Bohužel budeme muset v nejbližší době projít peklem.

3 0
možnosti
Foto

Pane Komárku, máte naprostou pravdu.

Člověku je z toho úplně špatně a ještě víc smutno, když vidí, kolik je kolem nejrůznějších servilních hlupáků neschopných ani toho nejjednoduššího racionálního uvažování. Vy jste technik a už starší člověk mající zjevně určitou úroveň a životní moudrost. Pro Vás není problém tyto věci vidět a chápat.

EU je zákonitě zralá na rozpad, ale "kapři si sami rybník nikdy nevypustí" a dokud mají politici v EU svá vysoká koryta, tak je nic jiného, než jejich zachování, ani zajímat nebude.

A ta Vaše zmínka o vítání Göringa v rozbombardovaných německých městech v době, kdy rozsah katastrofy musel být jasný úplně každému, je naprosto přiléhavá. Něco podobného nás v přeneseném slova smyslu nejspíš také čeká.

11 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 1536x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik