Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Řeknu to takto.

Měl byste uvažovat o zbavení se svéprávnosti.

3 1
možnosti
Foto

Taiwan se v učebnicích dějepisu objevuje jako součást Číny, ve skutečnosti je na ní nezávislý. Mapy nemusí být vždy přesné, někdy dokonce ukazovali ostrovy které neexistují.

0 0
možnosti
Foto

V případě VB máte pravdu, že to děla také, ale v době okupace Tibetu naopak procházela dekolonizací.

0 0
možnosti
Foto

Mám dvě poznámky. Buddhu bych tedy rozhodně za chudáka neoznačoval. A zadruhé, v mnoha směrech lze (v tom dobrém slova smyslu) buddhistickým mnichům jejich poklidný život v klášterech jen tiše závidět.

2 0
možnosti
Foto

Ostatní Vaše 'moudrá slova' ani nemá cenu komentovat. :-(

0 0
možnosti
JS

Doporučuji autorovi shlédnout film Sedm let v Tibetu.

1 0
možnosti
TJ

Stačí si na Wikipedii zadat heslo Tibet a vše je zde přehledně i srozumitelně uvedeno, ale to by si autor nemohl ulevit od nesmyslných xenofobních bludů.

0 0
možnosti
Foto

takže tibeťané mají děkovat číně, že jic povraždili jen půlku a ne všechny?8-o

Pokud bych tu napsal co si o vásdoopravdy  myslím tak by mi asi zrušili registraci tak alespoň pár smailiků;-€;-€;-€;-€;-€

2 2
možnosti
Foto

Dobrý den, tak jak se dívám píšete sem zhruba jednou ročně a vždy přijdete s něčím originálním. Od diskutérů s černobílým viděním světa to samozřejmě vždy schytáte protože překračujete jejich omezené vnímání reality v intencích Dobra a Zla.

Čína si stejně jako Rusko jde svou vlastní cestou a proto jsou tyto 2 mocnosti na pranýři, ať už udělají cokoli. Čína si například v korejské válce dovolila podržet (a zachránit) Severní Koreu a to se neodpouští. Rusko taktéž dává najevo, že mu je celý svět ukradený, když si chce zamést před vlastním dvorkem.

Takže píše-li se v našich médiích o Číně, tak zpravidla o její zlotřilé okupaci Tibetu, znečišťování životního prostředí nebo plagiátorství světových značek.:-)

2 6
možnosti
Foto

Podle jeho hodnocení, to vypadá jako by ,,hodní, Číňané zachránili ,, negramotné,, Tibeťany před krutovládcem Buddhou (v té době prakticky dítětem), tudíž jasné černo-bílé vidění světa.

1 0
možnosti
JD

celkem pravda ... tibet byl v podstatě čínský ... a dneska stejně drží půlku tibetu indie ..

1 2
možnosti
TJ

Vaše "pravda" je ve stylu, že Země Koruny české byly v podstatě Německé a část jich dnes drží Polsko / tedy Slezsko a Lužici/.

1 0
možnosti
Foto

Ve stejném smyslu Vašeho článku je naprostým nesmyslem protestovat proti okupaci Československa hitlerovským Německem. Oni zde budovali dálnici, poskytli ochranu před jinou mocností, aby nás anektovala. 

Totéž při ruské okupaci v roce 1968.

Jste buď provokatér anebo neuvěřitelný primitiv.

12 2
možnosti
VK

Anebo příbuzný pana Olšera

2 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 1536x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik