Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...kriste pane...další bolševický grafoman....;-O

1 0
možnosti
Foto

Pane Komárku vzhlížím k vám s velkým obdivem, jak umíte popravdě napsat to, co obdivovatelé kolonialistického západu nemohli viděti. Žili jsme skromně a nečekali zázraky, což se zase ale jednou vrátí a může to být katastrofa v jiné podobě! Všichni rozumní už vědí, ale někteří obdivovatelé stále hledí určitým směrem!

0 1
možnosti
JR

J40a30r55a 42R77a58n19k

14. 4. 2015 10:48

Ze prave Vy se divate k dalsimu konspiratorovi s obdivem....se nedivim;-O

0 0
možnosti
IJ

I64v63a51n 69J57i33r74e87š

15. 2. 2015 7:18

Jedna z nejlepších a nejzajímavějších věcí, které jsem poslední dobou četl. Díky, karma.

1 1
možnosti
Foto

Co se týče politického zaměření českého obyvatelstva, tak jak akademik Charvát, tak Olga Masaryková říkají zhruba totéž, co Čech, to komunista.

0 1
možnosti
Foto

A soudruh Husák prohlásil, že ti, co nejsou v KSČ, jsou takoví bezpartijní komunisté. S ohledem na některé blogery a diskutéry měl asi pravdu.

1 0
možnosti
AS

A30d62a53m 87S35t25a90v78a

14. 2. 2015 20:33

"....bývalý systémový inženýr....": Už se vůbec nedivím, že tu za bolševismu býval takový bugr,  jestliže  ti systémoví inženýři odváděli takové péle méle, ve kterém je sepsán ten článek....

4 0
možnosti
Foto

To, že vy jste nedohlédl dál než ostatní, není vina těch, kteří dohlédli a dokáží věci pojmenovat a roztřídit. 

Neduh i v systémech parlamentní demokracie je neduh a může způsobit problémy, mohou být i oběti. Je to však neduh, který nevzniká záměrně, za účelem poškodit, ale něco se nepovedlo v systému. Systém pak zareaguje, aby věci uvedl na správnou míru.

Systém, o kterém se zmiňujete a který panoval v bývalém SSSR a později i u nás, byl politický systém jedné strany, která si uzurpovala moc a svojí moc a rozhodnutí utužovala útlakem a zastrašováním. Ty "neduhy" byly výsledkem vědomého teroru státní moci za účelem podřízení obyvatelstva vlastním cílům. Řízené akce s často nedozírnými následky. Jinak by se takový systém dlouho u moci neudržel.

Dejte si jen jednu otázku. Chodili lidé k volbám dobrovolně nebo měli obavu, že kdyby nepřišli k volbám, že by se to mohlo odrazit např. v získání lepší práce, v přijetí na vyšší studia dětí atd., důsledků mohlo být spousty. Pokud si odpovíte, že opravdu neměli svobodnou volbu, tak se zároveň usvědčíte z velkého omylu: že o svobodu formovat si svůj život opravdu nešlo. Ani těm "pár set", jak jste se zmínil v nadpisu. Stamiliónům.

2 0
možnosti
Foto

Ale oni měli volbu k těm volbám nejít, a nebo jít a na účet těch poltických věznů atd, si pohodlně žít své kariéry. Lidé mají vždy svobodu formovat své životy. Žádný režim jim v tom nemůže zabránit, vždy si přizpůsobí svým potřebám.

0 3
možnosti
Foto

Naopak je to podnět k velmi rozsáhlé a důkladné polemice snad s každou větou autora. Z tohoto pohledu je to skvělý text.

0 1
možnosti
JR

J25a88r62a 96R72a88n36k

14. 2. 2015 18:43

Tezko se ve Vasem clanku hleda pravdaRv o ukrajinskem hladomoru toho moc nevite, deti v kanadskych skolach se v hodimnach dejepisu dozvi vice:

"Holodomor – one of the most heinous crimes in the history of mankind, was the result of a deliberate political strategy masterminded by Stalin and his totalitarian communist regime.   By sheer magnitude, losses during the Holodomor surpassed those of the Ukrainian nation during the Second World War.  Ukrainians worldwide continue to suffer the consequences of this merciless act.

With the de-classification of documents in Ukraine and eyewitness accounts, the world has learned of a horrific crime against humanity about which little was previously known or officially confirmed.  The confirmation was made by Ukraine itself in its quest for historical truth and national identity.  It is fact that the Holodomor: a) occurred; b) was deliberate; and was c) designed to destroy a nation.

The Ukrainian Canadian Congress (UCC) believes it is vital to ensure that this tragedy is not forgotten as it is the best hope against history repeating itself.

To further awareness and education, UCC has established two committees:

National Holodomor Awareness Committee with the mandate of raising awareness of this crime against humanity and promoting recognition of the Holodomor as an act of genocide.

National Holodomor Education Committee which coordinates the inclusion of the topic of the Holodomor into the regular school curriculum in each province and territory across Canada."

1 1
možnosti
MK

Ano, to o tom hladomoru je asi největší svinstvo tohoto autora, tvrdí, že hodný strýček stalin dal těm hloupým rolníkům traktory, a protože se tomu bránili, tak si za to mohli sami. O tom, že rolníci museli odevzdávat obilí, pokuty platili obilím a byli proti nim namířeny další represe, o tom nic neví, hnus.

6 1
možnosti
MK

Rudá propaganda, no stačí jen zamáčknout sluzu, ten hnus se už nevrátí.

4 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 1536x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik