Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Konecne jsem objevil tento blog! Clanky pana komarka mam moc rad - jsou hezky psane, logicky dobre vystavene, a to pobourene kvikani zdejsich "samozrejmepravicovych" diskuteru je jen dukazem jejich kvality. Tesim se, az si je prectu v klidu doma vsechny. Karma, a nic nez karma.

0 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Jste dokonalý představitel "starší generace", který všude vidí komunisty a bolševiky a přitom je po roce 1989 volil a volí dodnes (převlíkači kapátů) ;-DNASA pronese cosi, co ukáže delší sledování a monitorování přírody a Homo sapiens. Je přece zcela jasné, kam spěje západní civilizace a nepotřebuji k tomu dlouhodobé sledování z výšek, stačí k tomu jen 20 leté chození po chodníku, od let kdy jsem přestal chodit na nočník a nosit plýnky;-). Zahraji si na sudičku. Nůžky se rozevírají (to přece nemůžete zapřít). Na jedné traně ohromné majetky, které jsou shromážděné na jedné kupě a nepřináší lidstvu užitek. Nakonec majitel zemře na hroznou nějakou nemoc a příbuzní se o to poperou a mají z toho užitek jen advokáti. Na druhé straně opravdu se blížící bída. Bída skrytá a tím více nebezpečná. Ovšem vy jste skromný důchodce. 

Jo...pane Dvořáku Pavle, rozumím Vašemu světovému názoru. Souhlasím s ním. Jsem hlupák.

0 1
možnosti
Foto

Musí být cizí agent (špion) nutně komunista? Těžko, protože takového hlupáka by hned odhalili. Jedině těžký profík.

0 0
možnosti
Foto

Moment, já myslel toho špióna v NASA. Jinak ten komunista u nás splyne s davem,

ba i do vlády se dostane, náležitě převlečen. A dělá stejné boty, jako za minulého režimu.

Já rozlišuji jen podle toho, jestli to někdo dělá dobře (ku prospěchu občanstva) nebo špatně. Jsa ročník 43, měl jsem dost příležitostí se na vlastní kůži přesvědčit, že to komančové dělali špatně. A bohužel to platí dodnes.

0 0
možnosti
AS

A40d87a29m 80S33t60a70v58a

2. 6. 2014 18:12

"....zamořena skrytými komunisty?...": Zřejmě ne s těmi s legitimacemi, ale určitě těmi hippiesáčky, neboli květinkovými děcky, která mají jakési tušení o dobru i zlu, ale především z úhlu vlastního pohledu, kdy jim někdo šlápne na malíček. To dokáží rozpoznat raz dva. Už vůbec ne z pohledu společenského dobra či zla, zvláště v souvislostech střetů, které spějí k vývoji. To vidíme na těch evropských květinkových dětech, které koncem 60. letech a v sedmdesátých letech přerostli v anarchistické marxisticko trockisticky maoistické protidemokratické teroristy, a dnes ve stejném duchu ovládají EU.

1 0
možnosti
VK

Po Olšeroví a Vyvadilovi další manipulátor na blogu. A lhář, protože Mc Carthy nezemřel v blázinci, jak zde bezostyšně lžete ale zemřel na zánět játer v nemocnici v Bethesdě. Vojenské nemocnici.

1 3
možnosti
PC

Neboli se upil. Kvalitni whisky, s nohama na stole... jak se na pravicoveho demagoga jeho razeni slusi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 1536x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik