Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pane Chlumský, vůbec nevíte, co píšete. Je vidět, jak "výborně" funguje každodenní masáž vládními politiky o různých kompenzacích podnikatelům a OSVČ. Vytváří to mezi ostatními obraz, že opravdu nevíme, co roupama. Věřte, že byste se mnou (OSVČ) neměnil. Pro mne není největší katastrofou, že už 3/4 roku nevydělávám (kompenzace za tu dobu 44.000 Kč) ale to, co mám 4 roky před důchodem dělat, když můj obor bude určitě na několik let utlumen.

1 0
možnosti
PK

Asi nejlepší a nejrozumnější článek "od Trikolóry". Kdyby Vás bylo víc a v čele náčelník na úrovni - tak 5% by bylo reálných.

1 0
možnosti
Foto

Tento virus s námi bude už trvale, to se začíná potvrzovat, nikdy úplně nezmizí, jako nemizí chřipka. Jinak váš nástin se mi líbí, ale obávám se, že něco takového nám vláda nenadělí.

3 0
možnosti
Foto

Mám více než sedmdesátileté vzpomínky, ale nepamatuji si, že by nás někdy trápila nemoc po celý rok a u tohle svinstva to přitom vypadá na pokračování. Netopýři tu s námi byli po tisíciletí a tak se ptám, proč něco takového nevzniklo už dávno.

2 0
možnosti
LC

Připadá mně, že při tisícovce náhrad denně, je nejméně polovina OSVČ ochotná skandovat heslo "S covidem na věčné časy" klidně každý den třikrát.

0 3
možnosti
KT

Problém vidím i v tom, že si někteří lidé v tomto stavu vyloženě užívají. Možná je těší, že činnosti, které je nezajímají nesmí vykonávat nikdo, jejich motivaci jinak nerozumím.

3 0
možnosti
Foto

Když může mít někdo v podstatě jakési placené "prázdniny", proč by si to neužíval?

0 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1369x
Ekonom. Živnostník. Rodák ze Rtyně v Podkrkonoší na Náchodsku. Člověk, kterému není lhostejná budoucnost našich dětí a naší země.

"Svoboda jednotlivce a respekt k druhému člověku."

"Malá a efektivní státní správa."

Seznam rubrik