Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, duchové jsou a kdo chce, dokáže je vnímat. Dokonce už je možné i nahrát komunikaci s nima.

1 1
možnosti
Foto

je hodně věcí, na které kapacita lidského myšlení nestačí, to však neznamená, že neexistují. Mravenci jen sotva budou mít ponětí o naší existenci, stejně jako my nemusíme mít povědomí o jiných dimenzích, včetně vašich duchů.

6 0
možnosti
Foto

Duchové jsou výplody lidských mozků. Samozřejmě žijících.

0 2
možnosti

R38a90d42e26k 98J82a36r58o36š

10. 10. 2016 17:57

Počkejte paní Moudrá až nějakého potkáte. Já jsem se k tomu stavěl podobně jako Vy, ale od jisté doby zaujímám k tomu tématu poněkud jiné stanovisko...

3 0
možnosti

R18a74d22e60k 78J80a29r19o18š

10. 10. 2016 17:09

Já jsem velice racionální člověk, byť věřící katolík. A dlouhou dobu jsem považoval duchařinu za blábolivé plky psychicky vyšinutých jedinců. Ale pak jsem jednu záhadnou bytost (ducha) sám osobně potkal za prazvláštních okolností a to v blízkosti proslulého Bohnického hřbitova "bláznů". Dokonce došlo k jisté komunikaci - pozdravili jsme se...

Od té doby se k dané otázce stavím velice opatrně...

6 0
možnosti
Foto

Taky jsem onehdá konverzovala se záhadnou bytostí, jejíž obří hlava se skláněla nad dočasně mi zapůjčenou postelí. Když jsem se probrala úplně, zjistila jsem, že si povídám s lustrem. Prvotní dojem byl docela děsivý - v cizím pokoji podivný, ne příliš přátelský "duch", ve skutečnosti ovšem díky chronické únavě, rozespalosti a špatné viditelnosti chybně vyhodnocený objektivně existující předmět. Lekla jsem se tak, že jsem pak nemohla usnout, únava neúnava. Takže Vám rozumím. Podobných vjemů všeho možného druhu, zdánlivě nevysvětlitelných, každý za svůj život zažije spoustu. Řada lidí jim ani nevěnuje pozornost. Chce to holt trochu odstup a nehledat za vším nadpřirozeno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 468x
Čtyři roky působil na pozici redaktora v Jihočeských týdenících, byl dopisovatelem týdeníku Spirit a vydal knihu Po stopách tajemných úkazů.