Zrušená agitační střediska nahradila ČT

Už dávno před  Listopadem  podstatná  část společnosti nebrala  televizi, rozhlas, noviny  vážně. Když tam tehdy  o něčem  tvrdili, že je to černé, mohli jste se  povětšinou  spolehnout, že je to bílé…

Za těch třicet let svobody  a demokracie jsme ušli dlouhou cestu. Můžeme si gratulovat   k pozoruhodnému obratu  o 360 stupňů. : - )

 Když  dnes,  v té jejich České televizi o něčem tvrdí, že je to bílé, můžete se  povětšinou  spolehnout, že je to černé…

Naštěstí, ani ta série historických  událostí   nepřipravila spoluobčany  úplně  o rozum. Smekám  před  českými voliči, kteří  pořád ještě  používají vlastní hlavu a volí o tolik  jinak, nežli  jim , od rána do večera, lejou do hlavy    ti politruci   z veřejnoprávních médií. 

Ti  se teď   durdí  -  nedá jim spát,  že na ně veřejnost čím dál víc  kašle  a  stále  častěji  vyhledává alternativní  zdroje  informací  které, naštěstí,  dost dobře pořád ještě  nelze úplně  zakázat.

A tak  o nich  alespoň imrvére vyprávějí, že jsou proruské, pročínské, prokomunistické, či dokonce fašistické. Popravdě, některé z nich  opravdu mohou být  všelijaké, ruku do ohně bych za  všechny  nedal, stejně jako za  ty veřejnoprávní!

Lidem,  kteří  si kdysi  léta  kazili  sluch  poslechem  rušené  Svobodné  Evropy, Hlasu  Ameriky…, netřeba dlouze vysvětlovat, proč dnes  Češi,  stále  častěji, hledají informace všude jinde, nežli u těch veřejnoprávníků  v HD  kvalitě. Nejde  přitom  o žádnou velkou  záhadu -  když dnes Česká televize a Český rozhlas  lžou, jako když , kdysi Rudé právo tisklo!  

Autor: Josef Havránek | pondělí 16.9.2019 12:06 | karma článku: 24,75 | přečteno: 251x