Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

Legrační Havránku, když nemůžete nebo neumíte pochopit "naivně šílenou a velikášskou" amnestii prezidenta Havla v r.1990, račte si předem vždy něco přečíst na netu, abyste se neztrapňoval a neplácal nesmysly.:-P Čtěte třeba zde...

http://www.zakonyprolidi.cz/cs/1990-c1-o1

a potom můžete porovnávat třeba s letošní, zpupnou amnestií kmotra Klause.

1 0
možnosti
ZK

Z86d15e65n58a 39K81o45č10í

3. 1. 2013 13:36

Znám mnoho nepotřebných vojenských objektů, které lze samotnými vězni relativně levně přestavět na nápravné zařízení. Dokonce vím i pracovních příležitostech pro tyto vězně, které byly celospolečensky velice prospěšné - ruční kopání tunelů, pomocná hospodářství...... Také bych navrhla využití  vojáků na hlídání těchto objektů, jako přípravu na hlídky při zahraničních misích a zejména na jejich zaměstnání potom, co se stáhneme úplně. ;-)!!

0 0
možnosti
LV

Býváte lepší, toto je nesrozumytelné ... bez náboje ... bez pointy ...

1 0
možnosti
MJ

Je potřeba panu Havránkovi vysvětlit ,že Havlova amnestie měla logiku v tom, že všichni odsouzení byli souzeni bolševickými soudci, kteří mnohdy odsuzovali za úplně jiná věci než se souzený dopustil, já jsem s touto amnestií příliš nesouhlasil ale logiku Havla chápal. Za to u Klausovi amnestie jsem schopen pochopit pouze to, že v řádně funkujícím demokratickém státě, odsouzené grázly a podvodníky a zejména usvědčené korupčníky pustí jen tak mírnix tírnix na svobodu, promiňte ale to je na blití- jinak to nevidím.

4 0
možnosti
BP

Zpupné věci děla zpupný člověk . Zpupný člověk nemá dělat presidenta . Zpupný člověk nemá co kecat o návratu ke starým hodnotám ...

Možná nyní lépe a snadněji pochopíte,proč si mnozí lidé berou na paškál novoroční projevy pana profesora - přetékají pokrytectvím a neoprávněným přesvědčením o vlastní vyjímečnosti.

7 2
možnosti
MR

Havlova amnestie nebyla šílená, byla pouze velkorysá. Nezahrnovala vrahy, pachatele znásilnění a zneužití pravomocí.  Propuštění se podíleli na zvýšené kriminalitě 9%. Na její přípravě se podileli m.j. O. Motejl a Dagmar Burešová. To jsou informace běžně dostupné na internetu. To Vás ale zjevně nezajímá.

4 1
možnosti
Foto

Zneužití pravomocí? Jakých? Komunistických?

0 4
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články