Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J16a30n 57B39a26r45t51o81ň

18. 7. 2014 7:24

Smutný konec jednoho pravičáka. Teď jen ,abyste na stará kolena odjel do Ruska užívat si svobody bez uvozovek. Kdo chce kam pomozme mu tam.

Za článek už mi to fakt nestojí.

0 1
možnosti
JP

Smějí se nám všem zase do ksichtu, to je celé, volby jsou za námi a kdo ví co bude za tři roky...

1 0
možnosti
VV

No já nevím jak kdo to vidí, ale podle mne je Karas a Pazderka to nejodpornější ,co se v české žurnalistice vyskytuje. Že to těm chlapům nedojde. Cokoliv nadále budou lidé od nich číst, vše bude "cinknuté". Jsou to panáčci na nitích.V

8 2
možnosti
Foto

Není na světě komentátor ten,

co by se zavděčil blogerům všem.;-D

0 3
možnosti
Foto

Ano pane Sekle zejména ne rudým nokům. Ti milují Rusko až za hrob, jak je to učila jejich strana KSČ. Kdo mluví pravdu je agent USA a nacista. Milují zprávy z Ruska ve kterých se přímo rochní.

0 2
možnosti
PB

...... tak medailu určitě jóóó,- a k temu pár facek ... takové "objektivní a vyvážené" !

10 0
možnosti
Foto

Odkud prosím pěkně Vy čerpáte "objektivní a vyvážené"......?

Pravda jest věc velice relativní a těžko popsatelná. Každý posuzujeme události dle veřejně zjistitelných faktů , souvislostí a stejně vnášíme svůj subjektivní náhled , pocit.

Kupříkladu já nemohu věřit státu, který má v čele pravidelně se střídající dva politiky , jednoho zřetelně sumbisivního:-) ,druhého dominantního. Ten hlavní je navíc KG - bák. Ne ex-špion , z těchto služeb se neodchází.

0 1
možnosti
Foto

Vyznamení si zaslouží za objektivní a pravdivé informace z Ukrajiny, které byly stejné jako zprávy ze všech televizních stanicích z Evropy. Tedy se jednalo o zprávy zcela objektivní a nezkreslené.

1 4
možnosti
JK

...pěstí aby se mu v té lebeni rozsvítilo...

5 0
možnosti
VL

Víte, pane Havránku, ona ta věc je trochu složitější. Já jsem se osobně s panem redaktorem Karasem setkal. Bylo to v roce 2008, kdy jsem nastoupil v srpnu toho roku práci v Gruzii. Do Gruzie jsem dorazil 5. srpna a v několika dnech se začaly dít věci. Já vím lépe nežli kdokoli jiný, že to byla Gruzínská policie a armáda, která se pokusila převzít moc v době konání olympiády v Jižní Osetii a v Abcházii (prosím všechny, aby dříve nežli začnou s jakýmikoli soudy začali studovat historii těchto částí Gruzie a co se tam za bolševika stalo!). Já vím velice dobře, že pokud někdo hovoří o koloně tanků a obrněnců před 8. srpnem 2008, tak to byly nutně obrněnci a tanky Gruzínské armády. Já vím velice dobře, že od 9. srpna 2008 žádný odpor Gruzínské armády už neměl smysl protože nebe nad Gruzií už ovládalo Ruské letectvo, které preventivně zničilo všechny použitelné runwaye gruzínské armády. Já vím velice dobře, že ruská armáda pouze čekala ne to až poněkud přihlouplý gruzínský prezident provede ze zoufalství a na základě mnoha osetinských, abchazských a ruských provokací pitomost, kterou provedl, a budou tam moci poslat svoje ke všemu přípravené tři tankové elitní pluky. Já vím, že když jsem se na letišti ve Varšavě pokoušel toto vysvětlit panu Karasovi, tak mne přerušil a šel se bavit s jinými. A také vím, že tehdy měl možná i pravdu, a to i přesto že ho do dneška osobně nemusím!

0 0
možnosti
JM

Za co? Naprdět z vysoka. Nemyslím, že by se něčím vyznamenal.

8 0
možnosti