Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Citace:

„Jsem přesvědčený, že nás spojuje péče o bezpečí lidí v naší zemi i řada jiných témat,“ napsal Dominik Duka Okamurovi v dopise. Okamura dopis zveřejnil na Facebooku společně s odpovědí, ve které mu vyjádřil podporu................. škoda, že autor jako velký obdivovatel soudem 7 x uznaného lháře lže , jak šlo jen o gratulaci jeho idolkovi. Je toho totiž mnohem víc, ale to se nehodí....

0 8
možnosti
NM

...já už se bojím otevřít internet a děsím se,co tam zase na toho Zemana vyšťárají a dají mu za vinu...nemůžu si pomoci ale nejvíce řvou potížisti ať to jsou taxikáři nebo katolické "buzny" nebo o prasečáku v Letech a všichni se bojí jen o tom přemýšlet natož mluvit....suma sumárum už babička říkala "čím víc se s tím ho...m mažeš tím více to tam smrdí" a důkazem je obsazení toho baráku sqvotery kteří se vysmívají policii a tím nám všem neb si myslím,že oni jsou vážně hrdinové pouze u silničních kontrol to se nebojí vytáhnout dokonce i kvér na řidiče v Plzni...to je můj názor!!!!

7 0
možnosti
LP

Nebo u Plzně jako Zemanem propuštěný Kájínek, že ano? Ve své vyděšenosti nezavírejte oči před tím, co ten Zeman dělá. na něj nemusí nikdo nic ,,šťárat"

0 8
možnosti