Zkarikovaný, pupkatý Paroubek v Reflexu

Kde jsou ty doby, kdy výše  prodejnosti  časopisů závisela na atraktivnosti, či míře  nahoty   slečny  na obálce! U nás  teď  noviny a časopisy nejlépe prodává zkarikovaný,  polonahý, pupkatý Paroubek. Hotová zvrhlost!

Tohle gusto -  zvrácenost  českých čtenářů nejdříve pochopili v Reflexu. S   Paroubkem  už úspěšně  pracují   roky. Vydělávají na jeho pupku,  sexy mozku -  plní společenskou objednávku - vždyť tolik našinců si přeje vídat  předsedu ČSSD poníženého, zesměšněného.

Paroubek má pravdu - možná to nebude  už ani  tak dlouho trvat a  Mikuláše  s  Andělem namísto Čerta   bude opravdu  doprovázet  tlustej chlápek s bradavici!

Tenhle  Paroubek mě samozřejmě  taky štve. Nepochybně  si za to může především sám, že se stal pro tolik lidí tak negativním symbolem. Ale, popravdě, už to taky začíná  trochu nudit. I tak jsem však  ještě ochoten  tu inflaci pupkatých  Paroubků nějaký čas spořádaně  protrpět. Pořád je lepší  nechat se nudit omšelými vtípky, než, aby se tenhle   chlápek později  objevil třeba  na poštovních známkách...

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 27.8.2009 10:33 | karma článku: 31,79 | přečteno: 2334x