Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vůbec nejde o to, co byl za člověka. Ať byl nebo nebyl "levák", ctím pravidlo o mrtvých jen dobře. Dobylo srdce nejmladšího a také nejzábavnějšího premiéra, strojvůdce, člověka, který se sic zachoval špatně, ale hledal milost a odpuštění. Bůh buď k němu milostivý.

0 0
možnosti
KK

Zemřel mladej, dynamickej, uvědomělej socan.  A co má bejt ? Kudy chodil, tudy krad, sociální demokrat. To jedinné zajímavé na jeho smrti je to, jak rychle Boží mlýny zapracovaly.

1 3
možnosti
KD

Naši političtí megazloději společně s médii vytvářeli poukazováním na Grosse obrovskou kouřovou clonu nad svými tunely. Z dosud žijících je možné připomenout třeba Béma, Řebíčka, Kalouska, Topolánka...až po Kočárníka, Dybu, Dlouhého

0 0
možnosti
PK

P90a18v55e59l 86K47u74l78a

16. 4. 2015 21:09

Admini si s výběrem moc práce nedali, tak něco přidám

http://janpecha.blog.idnes.cz/c/458423/kdyz-zemre-mlady-clovek.html

2 0
možnosti
Foto

Takových Grossů v politice máme bezpočet a nakradeno mají ještě víc.

1 0
možnosti
JN

Velmi dobře a trefně napsané. R^ Ovšem když jsem si přečetl některé příspěvky pod tímto článkem, tak jsem si vzpomněl na rčení Házet perly sviním...

4 1
možnosti
JH

Díky za uznání, nějak  si ani  nedokážu  vybavit větší chválu...

Ovšem, úplně každého jste zřejmě nepotěšil...

1 0
možnosti
JK

Na pořadu Premiéři, kde vystoupil i Stanislav Gross, si na jeho "medailonku" cením toho, že dokázal na rozdíll od jiných učinkujících expremiérů  najít odvahu a omluvit se národu za své chyby. Asi věděl do čeho jde, ale i tak. Nebyl můj šálek kávy, ale za mě, je  Vám odpuštěno. Možná, my co rádi kritizujeme, kopeme, bychom nebyli o moc lepší, možná horší vědomi si toho, že  mandát trvá čtyři roky, tak ať toho stihneme co nejvíce. Soustrast rodině a blízkým p. Stanislava Grossse.

1 0
možnosti
LR

"Okradl jsem Vás o výsledky práce za několik Vašich životů, ale omlouvám se Vám. Nicméně Vám nevrátím ani vindru. Ukradené si bude užívat má rodina".

Tož přátelé odpusťme mu.

6 5
možnosti
MM

Budu se opakovat: Stanislavu Grossovi jsem nefandil a přesto, když jsem se dnes dočel, že zemřel, ucítil jsem lítost. Odsuzoval jsem jeho "obchod" s akciemi, ale z pohledu zákona se ničeho nedopustil. Stejně tak se ničeho "nedopustili" Kalousek a Sobotka (OKD) a přitom se podle mého dopustili mnohem více "nepravostí" až po korupci a jsou mnohem horší, než byl Stanislav Gross, který si takový konec a tak brzo nezasloužil. Upřímnou soustrast rodině a blízkým......

6 3
možnosti

Lítost? Proč? Umřel člověk, který pro společnost udělal jen samé špatné věci. Nechci být trapný přirovnáním k daleko větším "formátům" typu Hitlera či Stalina, ale smrt člověka není vždy věc, která by nás měla naplňovat lítostí.

0 3
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články