Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Až se naučíte odpovídat, tak se teprve ptejte a bude Vám odpovězeno.

0 0
možnosti
MS

Je to všechno mnohem jednodušší. Většina lidí nepřemýšlí nad tím, jestli Zeman je, nebo není nějakým otloukánkem, to jen vy vidíte za každým rohem novináře, či televizního redaktora, toužícího Zemana utopit na lžičce vody. Skutečnost je taková, že Zeman se momentálně jen veze na "uprchlické vlně" (což, přiznejme si, není nic těžkého). A čím déle uprchlická krize potrvá, tím větší má (bohužel) šance, že uspěje i v dalších prezidentských volbách.

3 3
možnosti
JH
Foto

Ale nemusí stoupat, stačí, že pevně visí! (děkuji tomu, kdo tohle vymyslel).

1 1
možnosti
LP

Tak podle titulku to autorovi úplně stojí, z těch preferencí toho ožraly a lháře.

2 3
možnosti
Foto

... nějaká úchylka, to bezesporu bude - pozorovat, jak to někomu stoupá ;-D

0 1
možnosti
MK

M48i13l12a15n 46K75e22s91l

7. 1. 2016 15:22

Lidé nejlépe vědí, co je pro ně dobré.K smíchu je,že lháři se přou,kdo více lže. Je podstatné,kdo toho kolik nalhal?Asi ne.Důležité je umět lhát,lhát důvěryhodně.Když lidé někoho ocejchuji jako lháře ,protože lhal o Ukrajině,Putinovi,migrantech,Sýri,tak i jeho pravdivá kritika Zemana,Zemanovi pomůže.Navíc,co Zemanovi značnê pomáhá?Nelení a má odvahu si to s lidmi vyříkat na besedách z očí do očí.To je něco úplně jiného nez kritizovat z tepla kanceláře.

2 0
možnosti
PB

..... tak na ty jeho roky je to docela slušnej výkon,- enem škoda že to temu Karlovi tak rychle kleslo, mohla bejt ešče chvilu zábava V!

5 1
možnosti
SN

:-)...Zřejmě ho k aktivitě neprobrala ani sl. Vopěnková

A taková hezká holka je to ! R^

1 0
možnosti
JH

Obdivuji autorův stálý a jemný humor. Pane Mazurku, co je prosím servilního na dotazu na kandidaturu Š. Pánka? Jeho táta, Bohouš, byl můj několikaletý spolupracovník a kamarád.Odseděl si asi 11 let na uranu, byl to člověk mimořádně vzdělaný a charakterní. Já se také "servilně" ptám Š. Pánka, zda neuvažuje o kandidatuře na prezidenta.

Jenom na okraj: dost mne překvapilo, že tady sna nikdo nekomentuje kandidáty na ředitele rozhlasu. Je mezi nimi i J. Ruml a já bych mu svůj hlas dal.8-o

2 4
možnosti
Foto

A zaměstanci budou muset přespávat na pracovišti ve spacákách :-) jste krutý ;-D

3 2
možnosti
Foto

... bacha abyste se neumazal8-oRv

1 1
možnosti
Foto

vidím stopadesátou změnu fotky, dnes tedy je nálada jaká ? :-)

2 2
možnosti
Foto

Mám podobný názor jako vy, ale mám i neodbytný pocit, že pana Zemana už postihla stařecká nákaza, která se u mě jmenuje psychická únava a stoupající ješitnost až na vrcholky hor ;-D...

2 2
možnosti
JC

Naprostý souhlas, pane.

2 1
možnosti