Zeman zase naštval tyhle militantní" humanisty"

Jsem čím dál línější. Nač si lámat hlavu, když už to za mne, v rozhovoru pro Parlamentni listy,  vše  řekl bývalý  Klausův   poradce Ladislav Jakl:

Babiš  

„ … bych byl stokrát raději, kdyby Babiš dostal napráskáno ve volbách, než když bude vyštípán pomocí soudů. Kriminalizace jako nástroj politického boje je cestou do pekla. A to nejen pro ty, kteří tam patří, ale pro celou naši politiku, pro celou naši republiku.“

Halík 

Tomáš Halík sdělil podporovateli STAN Daliboru Dědkovi, že by rád vytvořil nadstranický poradní orgán pro strany, které chtějí být prozápadní a proevropské. Přejete si angažovanost profesora Halíka v české politice?

Halík je černokněžník a patří do pohádek, ne do politiky.

Zeman  

Prezident zažil vrcholy i propady své popularity, jaký veřejný obraz má podle vás teď? A kdo je pro vás favoritem prezidentských voleb?

Favoritem je samozřejmě Zeman. Nejenže tlumočí skutečné názory českého člověka, zatímco ostatní chtějí občany vychovávat. Favoritem je i proto, že mocné domácí i zahraniční síly, které si Zemana nepřejí, dosud nebyly schopny vyprodukovat symbol, který by mu mohl konkurovat…

Zbýva snad už jen něco   málo dodat  k Zemanovi. Tím  čtvrtečním, pravidelným rozhovorem   na TV Barrandov, pan prezident  své úhlavní nepřátele  patrně  vůbec nepotěšil. Působil, že se po dovolené  nachází ve výborné formě. Tyhle  české militantní humanisty tak  zase neeticky  naštval  -  Pořád ne a ne umřít, či lépe, jejich slolvníkem  - chcípnout!     

Autor: Josef Havránek | sobota 9.9.2017 8:00 | karma článku: 25,04 | přečteno: 258x