Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J71a51r60a 80R74a57n65k

15. 12. 2015 6:08

Vy mate takove trefne nadpisy, abyste nas nalakal a pak cely clanek......nic moc;-(

0 3
možnosti
JP

Ale to, kdo ho obdivuje a kdo se k němu hlásí vypovídá mnohé o samotném Zemanovi a měl by se k tomu nějak postavit.

1 1
možnosti
JH

Už jsem to přece napsal hned v titulku - nelépe se z toho picnout...

2 0
možnosti
Foto

Distancovat se? To by bylo proti jeho mocenským zájmům. Zeman potřebuje chaos a bordel v ulicích. Jinak ten polooficiální presidentský režim mít nebude. V liberální demokracii se pohybovat neumí či nechce a právní stát mu evidentně nevyhovuje.

4 6
možnosti
Foto

To je pro mne taky kostička. Výtku P. Fialy jsem slyšela nerada. Jakou účast tam měl Zeman nevím, určitě by nebyl zticha. Posléze jsem však - poté, co výsledky voleb ve Francii pani Le Penové ukázaly místo zpět - usoudila, že se možná Fiala tak úplně nesekl, možná docela ví, co dělá. Nejde uvolnit emoce bez odpovědnosti a Majdany  jsou drahý špás.

Pane Havránku, trochu vaříte ohřívanou polívčičku s prognózou ODS. Myslím, že je Fiala chytřejší než Vy a sbírá, co se dá, po tom tsunami na ODS. Ještě trochu času do voleb je. Moje srdce tluče pro pojetí Konvičky a Litinského, ale s vědomím jejich fanfaronství.

0 1
možnosti
JH

Já jsem zlomil hůl nad ODS až tak dva roky po Klausovi, což svědčí o mém dlouhém vedení. To, že jiní nepochopili dodnes, není, bohužel, polehčující okolnost....:-)

1 0
možnosti
MM

Vy sice ještě nevíte, co bude v ČT a kdo tam bude, ale už se dopředu těšíte jak se upřímně rozčílíte nad tím hnusem a napíšete o tom blog. Zřejmě obsese. :-/ Hezké prožití adventního času. :-)

6 1
možnosti
JH

Alespoň, že v tom adventním čase rovnou nepíšete o duševní poruše...:-)

1 1
možnosti

Náckové mají zkrátka svého prezidenta. My nemáme nic.:-/

6 2
možnosti
NM

;-D;-D..schválně na ty Události....se výjmečně podívám jen kvůli tomu zda jsem se trefil do přísedicích a hlavně zda jsem vybral i toho správného redaktora;-D;-D

3 0
možnosti
RH

Tohle ho poskytuje v očích řady voličů. Přitom v době, kdy byl ještě "fit", neměl pro Sládka dobrého slova. A Vandas nebo Bartoš? Ti jsou ještě o level níž.

2 0
možnosti
JS

Topolánek a Nečas ODS zničili. Resuscitace pod vedením Fialy nebude možná. A ODS zaslouženě odejde na smetiště dějin. Babiš je jiný sekáč. Ten se nezakecá. ;-D Spolu se Zemanem vytvoří nepřekonatelné duo.R^

5 9
možnosti
OF

Nepřekonatelné bylo jen duo Kamélie.:-P

4 2
možnosti
JC

Souhlasím.

Ten Fiala byl ale kouzelný, docela pobavil.

5 7
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články