Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Jistě si ten přezkum platili páni senátoři ze svého?!!

0 0
možnosti
AK

Opět trefná glosa, pane HavránekR^

18 0
možnosti
RH

Zemana nemám rád, ale tohle je opravdu trapné.

5 3
možnosti
MD

Zase jste to 'vy', to je dobre.

1 1
možnosti
JB

Trapnost senátů je v tom , že tyto lidi volilo minimum občanů této republiky, protože je to zbytečné odkladiště skrachováných politiků. A tato parta chce a má rozhodovat prakticky proti lidem , kteří presidenta volili větším procentem  a Ortel dostal víc hlasů než mnoho senátorů.  Díky volebním výsledkům by tito lide vůbec neměli mít právo tuto republiku zastupovat.[>-]

9 1
možnosti
MD

Tak soudruzi anti Zemanovci zase dostali koliku? A to mi je/neni, je/neni, je/neni, je/neni.. ma nasledovavat lito, ale co s tim je/neni. Co je vlastne dnes pripustne, by se jeden nedopustil nejake zrady az velezrady.

4 3
možnosti
JN

J61i61ř72í 64N31o62s93e76k

3. 12. 2015 17:19

Tak za Ortel se postavil i pořadatel Českého slavíka a i sponzor Mattoni - viz video na Aktuálně.

Oba pronesli zdravý názor, že nelze nikoho trestat za to, co vyváděl před dvaceti lety, pokud v tom nepokračuje (padla zmínka, že po té době je promlčená i vražda):-)

5 0
možnosti
VK

Ortel, paradoxně úspěšný ve Slavíkovi, je obětí. Stali se pouze prostředkem vyjádření části veřejnosti. Sami to dobře ví. Bylo to vidět i na zpěvákovi, když přebíral individuální cenu. Mnoho lidí jim dalo jen protesthlas, aniž by je kdy slyšelo. Zda jsou jejich texty nezákonné, to ať posoudí jiní. Že Zeman opakovaně porušuje zákony je zřejmé. Na vlastizradu to není.

4 15
možnosti
Foto

Velezradu. Prezident může být souzen výhradně za velezradu a to je něco jiného než vlastizrada, za kterou být souzen naopak nemůže.

2 0
možnosti
PB

..... tak řádná zatěžkávací zkouška je teprve čeká,- vodpálit veškerý direktivy EU ohledně "přijímání",- až potom se ukáže KDO je hoden honosit se titulem vlastizrádce ! R^

10 0
možnosti
Foto

Lid obecný rad slyší a čte radikální slova.

1 0
možnosti
JC

Ano - vidím to podobně. Chovanec a Křeček jsou jedni z mála socanů, kteří jsou poctiví a upřímní.

A útok za Zemana je útok na lidem přímo voleného politika, který získal mnohem více hlasů než kterýkoli senátor. To se jim prostě nevyplatí, na to naopak doplatí.

19 2
možnosti
OK

Útok na Zemana? Senátoři se rozhodli podrobit prezidenta, který prokazatelně vyvolává ostré reakce ve společnosti i v zahraničí, podrobit ohodnocení z hlediska právoplatnosti jeho jednání. To je v pořádku, pokud se považujeme za demokratický stát.

Principem a zároveň pojistkou demokracie je fakt, že demokracie není jen po dobu voleb, ale i po volbách. A že tedy legitimně zvolený politik nemá nárok dělat si cokoli po dobu svého volebního období.

9 10
možnosti
OK

Ortel je v mnohých ohledech skvělým barometrem nálad ve společnosti.

7 0
možnosti