Železný: „Skončily olympijské hry v totalitní Číně“

Moderátor ČT Jakub Železný, v neděli večer, znovu takto hystericky, snad   už  ukončil svou soukromou, svatou válku s Čínou, kdy po dobu Olympiády, nevynechal jedinou příležitost, umanutě sdělovat divákům svůj osobní názor…

Ta obsedantnost, pochopitelně, vyvolala četné kritické reakce. Stížnosti řešila i Rada ČT, ale vše marné! Železný, Měděný, Bronzový, znovu jen názorně předvedl, že si v té jejich České televizi může dělat co se mu jen zamane, že tam na něj nikdo nemá!

Pokud se budeme dohadovat o Číně, nebudu patřit k těm, kdo popírá některé tamní totalitní praktiky, ale přesto mi ta Železného čtrnáctidenní exhibice připadá naprosto  nepatřičná – hloupá. Ze všeho nejvíce, jako prostředek k vlastnímu zviditelňování, či v horším případě, obrázek  duševní nevyrovnanosti – poruchy.

Jakub Železný tedy ten svůj boj dotáhl až do vítězného konce. Jen si nemyslím, že  České televizi tím svým infantilním  furiantstvím pomohl.

Tedy, pokud snad neměl v úmyslu  vehementně   upozornit  na tu  anarchii  - bezvládí, panující v ČT, vydržované koncesionářskými poplatky.

Autor: Josef Havránek | pondělí 21.2.2022 10:31 | karma článku: 20,40 | přečteno: 185x