Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

důchodce

18. 6. 2008 14:16
ale vždyť mistr Bursík

dosáhl patrně všeho, co si předsevzal. Stal se místopředsedou vlády, penízky tečou tím správným směrem, pořídil si novou (i když už odloženou) ženušku. Hnusná špína kolem Čunka, jež ho ještě poměrně nedávno tolik pobuřovala, už úplně pustil k vodě. Jistě usilovně pracuje na vytvoření těch potřebných, správných vazeb, které mu zajistí náležitou společenskou (čti finanční) úroveň i po ukončení vládního angažmá. Zcela prozaicky-cíle bylo dosaženo. Jistě se mu ještě podaří zavést, či zvednout nějakou tu ekologickou daň coby výraz svého pracovního nasazení. A co si myslí poddaní? Koho by to probůh zajímalo!?

0 0
možnosti
MB

buxus

18. 6. 2008 8:55
Zkušený politický šíbr se ani tak moc nediví ..

Již před volbami musel vědět, že strana plná pomatených aktivistů mu může posloužit jako výtah k moci, ale k tomu, aby mohla fungovat, ji musí změnit. Vymýšlet protestní hesla, malovat plakáty a vykládat ostatní co mají dělat, či nedělat, je hezké, ale jako kvalifikace pro řízení státu naprosto nedostatečné. Takže nejkvalitnějším ministrem za SZ je člověk, který jejím členem nikdy nebyl a který n a zelené aktivisty silně opovržlivý názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články